Bushcraft rinkinys

Šį kartą norime parodyti dar vieną rinkinėlį daiktų kurie gali būti naudingi stovyklaujant ar keliaujant gamtoje. Šis rinkinys turėtų padėti susidoroti su daugeliu gamtoje iškilusių problemų.

Facebook Twitter

Kategorijos: Įrankiai, Rinkinys, Ugnis, Video | Žymos: , , , , , .

10 komentarų

  1. Balboa:

    Tai kad čia labiau jaunojo padegėjo rinkinys, nei kažkokių naudingų daiktų paketas. Jei jau imi žiebtuvėlį ir dar firesteel’ą, tai nafik tą akmenį su kastetu temptis? Ir gal visokias pjaustykles su atšipusiu kinietišku peiliuku pakeist į vieną normalų multitool’ą ar šveicarišką peiliuką?

    • Tai nėra išgyvenimo rinkinėlis kur visko turi būti taupiai ir po truputi. Marius mėgsta kiekvieną kartą kurti ugnį kitu būdų taip lavindamas savo įgūdžius. Na, o „normalus multitūlas“ ar „šveicariškas peiliukas“ į pagalbinį kompektą – pagal kišenę. Prie diržo turint normalų peilį ir multitūlą manau daugelis sutiks, kad protingesnė mintis turėti pigius laužomus ašmenis – jie aštresni ir/ar paprastą peiliuką.

  2. benas:

    Gal ne į temą, bet parodyk savo peilio dėklą.

  3. Donatas:

    Įdomus reportažas.
    Koks laikrodžio modelis?

  4. IM:

    Nieko vertas tas rinkinukas. T.y. tai nera rinkinys, tiesiog ugnies uzkurimo budai. Video pavadinima reiktu pakeisti. Kas jums temsis toki „rinkinuka“ i miska, su kuriuo turi >10 budu, kaip uzkurti lauza. Jeigu uztektu 2 budu…

    • Tai ne kažkoks išgyvenimo rinkinys, tai bushcraft’o rinkinys, nereikia maišyti – tai ne nuo talpiau susipakuoju būtiniausius daiktus, o tai ko man gali prireikti miške pagal individualią nuomonę. Kaip pavyzdžiui Marius mėgsta kiekvieną kartą užkurti ugnį kitaip, taip jis treniruoja ir savo įgūdžius, ir efektyvumą užkuriant ugnį. Be praktikos niekur toli nenužingsniuosi. Dar kartą pasikartosiu kiekvienam rinkinuką reikia rinkti individualiai, mes parodome tik galimybes ką galima pasiimti, o jums jau rinktis ar imti ar ne.

  5. Paskauskas:

    Rinkinukas tikrai geras ir parodantis nemažai būdu įkurti ugnį tik mano manimu ten trūksta padidinamojo stiklo.

    Tokį stiklą teoriškai galima suformuoti ir iš ledo kas butu tikrai Bushcraft stiliumi :)

  6. :

    Įdomus rinkinys (nors tiek padegimo priemonių vargu ar daug kam prireiktų) ir apskritai Jūsų puslapis yra labai vertingas, bet norėtųsi daugiau teksto – dažnai labai tingisi žiūrėti visą įrašą, kai, pvz, užtektų tiesiog perskaityti sąrašą daiktų. Be to jei kas sugalvotų turėti tokį sąrašą materialiu pavidalu, daug patogiau jį būtų tiesiog nusirašyti iš ekrano (arba atsispausdinti) nei rašyti po vieną daiktą, žiūrint reportažą. Žinoma, vizualinės priemonės naudingos, kaip pavyzdys, bet, mano nuomone, ne visada jos būtinos.

  7. Sveiki @Dž čia tik parodita daug ugnies ižiebino irankiu ir kitu bet nieks nasako imti visus
    tesiok isirink tai kas tau geriausia ir neskis , o video naudingi tuom kad patarimu parodo arba pasako nes irgi praverčia.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


*