Iš ankčiau pasiruošto tešlos sauso mišinio pyragui, kepame skanų pyragaitį greipfruto kiaute. Tą patį galima atlikti ir kitokių vaisių kiautuose. Tiesiog viena taisyklė tešlos pilti ne daugiau nei pusė greipfruto kadangi reikia palikti vietos tešlai pakilti.
Paieška
Kategorijos
- Bear Grylls (7)
- Bushcraft (49)
- Būstas (12)
- Filmai (19)
- Foto (2)
- Gamtos gėrybės (16)
- Humoras (8)
- Įrankiai (82)
- Kelionės (6)
- Kuprinė (8)
- Maistas (60)
- Mazgai (10)
- Pasidaryk pats (65)
- Pranešimai (23)
- Rinkinys (52)
- Spauda/Knygos (2)
- Sveikata (4)
- Ugnis (53)
- Uncategorized (1)
- Video (87)
- Žvaigždės (5)
visai neblogai,reiks isbandyt,geras siuzetas,dekui….
Turiu pastebėjimą, jai neklystu tai folija buvo apvyniota atspindinčia puse iš išorės, tad gaunasi, kad ji atspindi šilumą nuo laužo