Palapinsiaustė

Apžvelkime palapinsiaustę (pončą, lietpaltį), jos privalumus, ir kitus palapinsiaustės panaudojimo būdus, pavyzdžiui kaip tentą pastogei nuo lietaus.

Facebook Twitter

Kategorijos: Būstas, Video | Žymos: , , , , , , .

8 komentarai

  1. SVEIKI KUR ISIGYTI GALIMA TOKIA PALAPINSIAUSTE,NES AIC.LT NEPASTEBEJAU…

  2. RokasJ:

    Justai, lankausi jūsų svetainėje nuo pat jos pradžių ir galiu pasakyt, kad lyginant su pirmaisiais reportažais, tikrai patobulėjot, viskas užtikrinčiau, informatyviau ir profesionaliau. Tik ko šiek tiek pasigendu, tai jūsų asmeninės patirties. Kai kalbate apie kažkokius įrankius (pvz, buvo reportažas apie fiskars kirvukus), išgyvenimo gamtoj gudrybes ar pan. neapsiribokit tuo kas parašyta to daikto etiketėj ar buvo parašyta kokioj tai knygoj, praleidžiat gamtoje daug laiko, susiduriat su įvairiom oro sąlygom, kitais sunkumais, tai ir naudingos savo patirties esat sukaupę. Nereikia senelio pasakojimų prie židinio, bet jei kalbėdami apie tą patį kirvuką ar šią palapinsiaustę pridurtumėte kaip jie kokiam žygį pasiteisino, nuvylė o gal nepateisino lūkesčių, kokių turite patarimų ( patobulinimų?), pastabų ir pan. tai, mano manymu, būtų didelis pliusas. Nepasikuklinkit biški pakalbėt daugiau :) o šiaip, idėja tikrai šauni, esat užsivedę, linkiu neprarast entuziazmo, sėkmės 😉
    Be to, ar reportaže naudojama ši palapinsiaustė? https://aic.lt/palapinsiaustae-rip-stop-juoda-//prod_1324.html

  3. Jonas:

    Sveiki, ačiū už įdomias apžvalgas.
    Ir pritariu RokasJ, asmeninė patirtis vertingiausia.
    Artėjant vėsesniems , šaltiems orams įdomu būtų sužinoti apie rūbus/batus tinkamus ilgiau ir šiltai būti gamtoje. Visada norisi žinoti kur galima įsigyti, įsigijote apžvelgiamą daiktą. Sekmės.

  4. Jacka!:

    nebuvot armijoj, jei taip paprastai palapinsiauste traktuojat.

  5. Jacka!:

    palapinsiauste – pats geriausias jusu draugas po 7.62 ak. mylekit ir saugokit, nes patekus i ipatinga situacija jis ir ji niekada neuzsikirs.

  6. stafass:

    Labai svarbus momentas kurį praleido tiek Justas, tiek komentatoriai, kad statant pašiūrę iš palapinsiaustės BŪTINA ties jos kraštais žemėje padaryti latakėlius vandeniui nubėgti kur nors į šoną. Kitu atveju esant lietui ar lietučiui labai pasigailėsite. Paprasčiausiai su kokiu pagaliu padarykite bent 5cm gylio griovelį ties palapinsiaustės galais, kad vanduo į griovelį nutekėtų. O šiaip, palapinsiaustė be galo vertingas dalykas.

    Taip pat pritariu nuomonei, kad į reportažus galėtumėte įpinti daugiau asmeninės ar draugų, pažįstamų patirties.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


*