Parodysime kaip paruošti vytintos – rūkytos jautienos. Tai ypač skanus skanėstas, kuris teisingai paruošus laikosi net iki pusės metų. O pats paruošimo būdas yra ypatingai paprastas. O galutinio produkto kaina gausis keturgubai mažesnė negu parduotuvėse ar turguose.
Paieška
Kategorijos
- Bear Grylls (7)
- Bushcraft (49)
- Būstas (12)
- Filmai (19)
- Foto (2)
- Gamtos gėrybės (16)
- Humoras (8)
- Įrankiai (82)
- Kelionės (6)
- Kuprinė (8)
- Maistas (60)
- Mazgai (10)
- Pasidaryk pats (65)
- Pranešimai (23)
- Rinkinys (52)
- Spauda/Knygos (2)
- Sveikata (4)
- Ugnis (53)
- Uncategorized (1)
- Video (87)
- Žvaigždės (5)
sitas video geras
Šitą metodą galima naudoti tik vasarą?
Ne tik vasarą, vasarą šis metodas efektyvesnis, nors kaip matote filmukyje, filmuota buvo ankstyvą pavasarį.
Manau verta būtu užsiminti, pirma karta džiovinantiems kokias, malkas ( šakas ) naudojote džiovinant mėsa… lapuočių ar spygliuočių…
Kartojamės?
Apr 5, 2011 buvo.
Taip, sako įdėjų daug, bet nėr laiko. Nežinau. Tokie puikūs orai visą savaitė buvo ir bus tai, galima ir gamton palėkt…
va cia tai saunuoliai…. ka tik gavau lauktuviu BJ is IOWA….. su namine ner ko lygint…
beje procesas turetu trukt gera pusdieny… praklausiau filmuke
mariukas, niekada nepatikai. bet po latgos istoriju ir tavo durnu pasisakymu dar labiau nepatinki. tik mesa kept ant pagaliuko ir vertas.
Latgos istorijų?