Džiovinta – rūkyta jautiena kitaip „beef jerkey“

Parodysime kaip paruošti vytintos – rūkytos jautienos. Tai ypač skanus skanėstas, kuris teisingai paruošus laikosi net iki pusės metų. O pats paruošimo būdas yra ypatingai paprastas. O galutinio produkto kaina gausis keturgubai mažesnė negu parduotuvėse ar turguose.

Facebook Twitter

Kategorijos: Maistas, Pasidaryk pats, Video | Žymos: , , , , , , , , , .

9 komentarai

  1. Tadiz:

    sitas video geras

  2. Barsukas:

    Šitą metodą galima naudoti tik vasarą?

  3. Nierka:

    Manau verta būtu užsiminti, pirma karta džiovinantiems kokias, malkas ( šakas ) naudojote džiovinant mėsa… lapuočių ar spygliuočių…

  4. Sol:

    Kartojamės?
    Apr 5, 2011 buvo.

    • Ignas:

      Taip, sako įdėjų daug, bet nėr laiko. Nežinau. Tokie puikūs orai visą savaitė buvo ir bus tai, galima ir gamton palėkt…

  5. Viedras:

    va cia tai saunuoliai…. ka tik gavau lauktuviu BJ is IOWA….. su namine ner ko lygint…
    beje procesas turetu trukt gera pusdieny… praklausiau filmuke

  6. Tadas:

    mariukas, niekada nepatikai. bet po latgos istoriju ir tavo durnu pasisakymu dar labiau nepatinki. tik mesa kept ant pagaliuko ir vertas.

  7. Ugnius V.:

    Latgos istorijų?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


*