Vasarą – pavasarį – rudenį yra daugybė augalų iš kurių galit išsivirti gardžios, kvapnios arbatos – mėlynių, žemuogių, aviečių, bruknių, beržų lapai, čiobreliai, mėtos ir kiti vaistiniai, vaisiniai augalai. Bet jei aplink savo stovyklą nerandate nė vieno iš išvardintų augalų, galite išsivirti ir labiau egzotiškesnės, netikėtos, kalėdomis kvepiančios arbatos. Didžiausias pranašumas, kad tokią arbatą galite virti kiaurus metus – net ir vidurį žiemos.
Paieška
Kategorijos
- Bear Grylls (7)
- Bushcraft (49)
- Būstas (12)
- Filmai (19)
- Foto (2)
- Gamtos gėrybės (16)
- Humoras (8)
- Įrankiai (82)
- Kelionės (6)
- Kuprinė (8)
- Maistas (60)
- Mazgai (10)
- Pasidaryk pats (65)
- Pranešimai (23)
- Rinkinys (52)
- Spauda/Knygos (2)
- Sveikata (4)
- Ugnis (53)
- Uncategorized (1)
- Video (87)
- Žvaigždės (5)
Koks skonis? Ar bent i ka panasus?;] Del vitamino C arbatoje po virimo labai abejoju, nes jis skyla prie 40C, na nebent egles turi askorbogena, kaip ir kopustai tada taip;] Tik galiu prideti, kad vaikysteje teko valgyti nuskabyta jauna pusies augliuka, tai visai malonaus ir rugstaus skonio;]
Skonis tai nelabai,toks birzgalas 😀 bet del vitaminu gerai 😉
Šiaip skonis tikrai nekoks, bet jei įmesi ten šaukštelį medaus viskas net labai skaniai gaunasi.
Atgalinis pranešimas: Sniegynų Įkaitai / The Gray (2012) | Kultūrnamis
Egliu spygliu arbata turi net iki 5 kartu daugia vitamino C nei kitos vaistines arbatos. O del vitamino C skilimo, tai mes visas arbatas verdam.
egliu dar neragavau,bet pusu arbata laabai skani