Šį kartą parodysime kaip išsivirti dilgėlių sriubos. Tikrai gaunasi skani ir sveika sriuba, bei labai maistinga, žinoma maistingiausios dilgėlės – tai jauni dilgėlių ūgliai.
Paieška
Kategorijos
- Bear Grylls (7)
- Bushcraft (49)
- Būstas (12)
- Filmai (19)
- Foto (2)
- Gamtos gėrybės (16)
- Humoras (8)
- Įrankiai (82)
- Kelionės (6)
- Kuprinė (8)
- Maistas (60)
- Mazgai (10)
- Pasidaryk pats (65)
- Pranešimai (23)
- Rinkinys (52)
- Spauda/Knygos (2)
- Sveikata (4)
- Ugnis (53)
- Uncategorized (1)
- Video (87)
- Žvaigždės (5)
Dilgelių lapelius galima valgyti be didesnių problemų ir žalius. Tik reikia teisingai susukti į ritinėlį, kad dilgieji plaukeliai būtu vidinėje pusėje. Senokai jau juos ragavau, bet skonis atrodo agurkus primena kažkuom.
Dar galima dilgėles įvynioti į pienių lapus taip pat savotiškas skonis.