Dilgėlių sriuba

Šį kartą parodysime kaip išsivirti dilgėlių sriubos. Tikrai gaunasi skani ir sveika sriuba, bei labai maistinga, žinoma maistingiausios dilgėlės – tai jauni dilgėlių ūgliai.

Facebook Twitter

Kategorijos: Gamtos gėrybės, Maistas, Video | Žymos: , , .

2 komentarai

  1. Dilgelių lapelius galima valgyti be didesnių problemų ir žalius. Tik reikia teisingai susukti į ritinėlį, kad dilgieji plaukeliai būtu vidinėje pusėje. Senokai jau juos ragavau, bet skonis atrodo agurkus primena kažkuom.

  2. Dar galima dilgėles įvynioti į pienių lapus taip pat savotiškas skonis.

Komentuoti: Donatas Stanionis Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


*