Šašlykai

Šį kartą patikrintas slaptas skaniausių šašlykų receptas, kuriam nereikės jokių majonezų ar actų, tiesiog tikras geras lietuviško šašlyko receptas, taigi šiame reportaže pamatysite visą šašlykų marinavimo ir kepimo eigą gamtoje.

Facebook Twitter

Kategorijos: Maistas | Žymos: , , , .

6 komentarai

  1. Jei ne sudeginti svogūnų lukštai, kurie šiaip jau nėra šiukšlės ir palikus juos jie tiesiog susikompostuotų savaime, parašyčiau 10 iš 10. Kaip gamtos mylėtojams ir bushkrafteriams tik 9/10.

  2. Už buitinių šiukšlių palikimą (kurios iš principo būtu organinės atliekos) – gręsia atsakomybė. Jeigu taip, tai aš tada miškan galiu vežti ir versti popieriaus atliekas, maisto produktų atliekas, nes jos gi susikompostuos per metus laiko ar panašiai. Bet to daryti negalima, norit kompostuoti – prašau sode įsirengti komposto krūvą ir tą daryti. O gamtoje iš principo vienaip ar kitaip, jeigu yra sudėtinga visas atliekas parsivežti su savimi, tai ką galima nekenkiant gamtai – geriausia sudeginti.

  3. vaidas:

    prisiskinkite žibučiu

  4. to donatas:

    Na kaip čia pasakius, laužus deginti miške dažniausiai irgi draudžiama, išskyrus specialiai įrengtas laužavietes, o tokių, deja, pas mus vienetai.

  5. Ne dažniausiai, o visada draudžiama.
    Ir iš tų vienetų tinkamų stovyklavimui belieka dar mažiau, nes kitos suniokotos būna…

  6. nierka:

    Senas dalykas – vieni pjausto ir maigo kiti sutarkuoja… visa kita priklauso nuo mėsos, jei ta mėsa atšildyta iš ledo gabalo, tada daryk su ja ką nori… nebus nei skani nei sultinga.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


*