Grįžome

Trumpas įrašas, grįžome, tikėjomės nuplaukti šiek tiek daugiau, bet saulės įkrovimo stotelė pavedė, visi aparatai išsikrovė jau šiek tiek už Kauno, išsilaipinome šiek tiek priešais Jurbarką. Iki tikslo pritrūkome vienos dienos.

Dabar tvarkomės, reikia šiek tiek pailsėti. Sumontuosime medžiagą, bus keletas reportažų įvairiomis temomis kuriuos nufilmavome stotelėse.

Facebook Twitter

Kategorijos: Pranešimai.

9 komentarai

  1. as:

    nu tai hebra gal jau pailsejot? jau 4 dienos.

    • Nespėjome atsipūsti ir vėl prie darbų. Šiandiena Kernavėje turime bushcraft’o kūrybines dirbtuves, kuriose dalyvaus virš trisdešimt žmonių.
      Bet nepamiršome ir jūsų, šiuo metu medžiaga rūšiuojama ir montuojama manau šios savaitės antroje pusėje pradės lyst reportažai :)

  2. Edvard:

    Nu saunoliai as ir su hebra ruosemes irgi plauki per ,,Zeimena“ . Linkiu sekmes ir laukiu pratesimo

  3. Arvydas:

    http://www.youtube.com/watch?v=-rhV5iXm8Uo Nu tikrai atrodot sušalę… Asmeniškai taip keliaujant nejausčiau jokio malonumo. Pasiskaičiau šiek tiek jūsų tinklapyje, http://www.bushcraft.lt. Ir nesuprantu niekaip kas tas bushcraftas, man tai visa jūsų veikla atrodo kaip paprastų keliautojų į gamtą. Tikiuosi neįsižeisit už tokį mano išsireiškimą. Peržiūrėjau nemažą dalį jūsų fimukų dauguma tikrai patiko, o kai kurie sudarė įspudį, kad jūsų taip vadinamas bushcraftinimas tai yra iš dalies sau sunkių salygų susidarymas stovyklaujant. Būtų idomu sužinoti kokio dydžio valtimi plaukėt. Manau geriau butu buve baidarės su jomis butumėt mobilesni pakrantėse. Taipogi manau reikėjo imti palapine, vietos tikrai neužimtu daugiau negu jusu palapinsiaustės ir tentai bei hamakai. O miegoti palapinėje šilčiau ir bent jau man maloniau. Būtų įdomu kas įtakojo atsisakyti palapinės gabenimasį? Ir ko ten jau tiek daug reikia prisidėti į valtį kad daiktų toks minimumas?

    • Marius:

      Kažkadaise žmonės gyveno naudodamiesi minimaliais įrankiais, sugebėdavo daug ką rasti arba pasigaminti bekeliaudami. Taip, „bushcraft“ galime pavadinti gamtos turizmu – galų gale, juk atsisakome patogių namų sąlygų (sausos ir šiltos patalpos, lovos, tualeto, dušo, šaldytuvo ir t.t.) ir persikeliame arčiau gamtos su ribotais resursais. Žinoma, turistaujant nėra reikalo specialiai sau apsisunkinti sąlygų, bet dalis mūsų reportažų būtent skirti toms situacijoms „o jeigu kartais nutiktų“. Valtis nors ir nemaža (4+ metrų, Justas patikslins jei ką), bet pakankamai greitai užsipildė. Be to, negalėjome daug prisikrauti dėl grimzdimo ir dėl to, kad daiktai valtyje elementariai trukdo judėti. Palapinė kaip atsarginis variantas gal ir būtų buvusi gerai, bet puikiai išsivertėme ir be jos. Hamako ir tento kombinacijos privalumas – lengvumas + greitas pastatymas ir nuėmimas. Be to, geru oru snausti hamake yra tikrai smagu.

  4. Edvinas:

    Nu hebra ir apsidirbot, zadejot reportazu, bet taip as ju ir nematau

  5. Tomas:

    Nu, aš irgi kažkaip pasigedau tų žadėtų reportažų… :)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


*