Kepta Višta

Šiame video reportaže, parodysime paprastą, bet užtikrintą, manau seniai daugeliui žinomą vištos kepimo būdą. Tikrai gardus maistelis gaunasi taip iškepus vištą. Taigi jei kas nori seniai užmirštą šaunų kepimo būdą prisiminti pažiūrėkite:

Facebook Twitter

Kategorijos: Maistas | Žymos: , , , .

8 komentarai

  1. Vidmantas:

    Skanaus :)))))

  2. Simonas:

    Skaniausia dali sudeginot 😀
    specialiai? nesupratau kodel..:)

  3. piercas:

    na buvom su moteriškom pusėm, tai anos dėl kažkokių sveikatos ar tai figūros sumetimų atsisakė valgyt vištą su oda, tai teko improvizuot sudeginant :)

  4. Erikas:

    asmeniskai as kepdamas vista, oda visada nulupu – nes ten labai daug riebalu.

  5. Evaldas:

    O asmeniskai as, visada suvalgau visu kitu porciju oda nes man tai skaniausia dalis :)

  6. kotryna:

    na, ir kur jums čia buškraftinimas ?.. nusipirkus maximos vištą ?.. Tada jau reikėjo rodyti nuo pradžių – kaip vištą susekti pas kaimietį, kaip jam nematant susimedžioti, kaip papjauti, nupešti… :-) Anyway, aš už visus tuos, kurie draugauja su gamta (kol jos nors kiek dar liko…) Sėkmės !

  7. Pažiūrėjus šį video iš karto valgyti užsimaniau 😀

  8. Henrikas:

    Patogiau būtų tiesesnį iešmą išsipjovus – vartant lenktas iešmas labai trukdo, nes kepamas objektas atsisuks atgal, kur svorio centras 😉 Taip pat patartina tokiais atvejais nenaudoti dvišakių stovų, o tiesiog įskelti stovus – stabiliau laikysis iešmas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


*