Duona kitaip

Kaip išsikepti duonelės neturint nei akmens ant kurio galėtumėme kepti, nei jokios kitos taros kurioje galėtumėme kepti.

Facebook Twitter

Kategorijos: Maistas, Video | Žymos: , , , .

4 komentarai

  1. Mikas:

    Puikus sprendimas duonai išsikepti. Klausimas ne į temą, kas garso takelio autorius? ta prasme kas atlikėjas ?

  2. Garso takelis yra: David – Petite chanson grivoise

  3. Kipras:

    Taip pat kepama ir skautiška duonelė tik dar ir cukraus dažniausiai nededam (miltai, vanduo, druska). Galima kepant duonele jos taip tankiai ir neapsukti paliekant nedidelius tarpelius tarp tos „gyvatės“ :) tada greičiau ir iškepti galima (nors ir taip ji neilgai kepa), bet čia nėra didelio skirtumo ir tai neesmė. Dar labai skanu yra pasidaryti taip vadinamą hodogą arba kaip męs skautuose vadinam „sakutišką hodogą“ 😀 tai ant lazdelės prieš vyniojant duonelę reiktu užmauti ant pagaliuko pieniška dešrelę ir tuomet ant jos vynioti duonelę lygiai kaip ir ankščiau tik kepti reiks ilgiau tam jog dešrelė neliktų žalia.

  4. lukas:

    Kiprai o kaip ta skautu stovikla vadinas?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


*