Šiame video reportaže parodysime kaip kepti mėsą ant įkaitintų akmenų, pagrindinis šios technikos privalumas tas, kad mėsa lieka sultinga kaip niekad.
Paieška
Kategorijos
- Bear Grylls (7)
- Bushcraft (49)
- Būstas (12)
- Filmai (19)
- Foto (2)
- Gamtos gėrybės (16)
- Humoras (8)
- Įrankiai (82)
- Kelionės (6)
- Kuprinė (8)
- Maistas (60)
- Mazgai (10)
- Pasidaryk pats (65)
- Pranešimai (23)
- Rinkinys (52)
- Spauda/Knygos (2)
- Sveikata (4)
- Ugnis (53)
- Uncategorized (1)
- Video (87)
- Žvaigždės (5)
Kaip teko pastebėti, trūksta tik įmesti į laužą akmenys, pridėjus akmenų ir tik tada užkūrus, dar kažkaip nepasitaikė kad trūktų, o kas link mėsos tai pravartu turėti bushcraft rinkinyje kalio permanganato, jei kartais mėsa apsineša, tai puikiai su juo prasiplauna, skamba ne visai apetitiškai, bet kam teko badauti tas supras…