Virti kukurūzai

Šį kartą Antanas parodys dar vieną bushcraft ‘išką kulinarinį receptą, kaip išsivirti kukurūzų ant laužo, tikrai skanus maistas ypač jei kukurūzus verdame aluje.

Facebook Twitter

Kategorijos: Maistas | Žymos: , , .

4 komentarai

  1. Ugnius:

    Kitą kartą jeigu galėsite, nufilmuokite kaip susipjaustyti agurkus, nes ekstremalioje situacijoje nemanau, kad mokėsiu…

    • Marius:

      Ugniau, šio puslapio lankytojai – labai skirtingi žmonės, todėl stengiamės, kad visi rastų kažką įdomaus ar naudingo. Taigi, prižadame susukti filmuką ne tik apie tai, kaip ekstremalioje situacijoje teisingai pjaustyti agurkus, bet ir kaip juos užsiauginti dykumų, džiunglių ir arkties sąlygomis. Pamokysime, kaip iš agurkų pasistatyti pastogę bei trinant agurką į agurką užkurti ugnį:)

  2. RokasJ:

    Manau šio reportažo esmė buvo ne parodyti „kukurūzo nulupimo, įdėjimo į katiliuką ir išvirimo“ techniką, o tiesiog pateikti įdomesnę maisto idėją ruošiantis į gamtą.
    Jei domina šlapimo gėrimas, lervų valgymas, negyvų gyvūnų kaip rūbų nešiojimas ir pan ekstremalūs dalykai tai tikriausiai ieškojai – Bear Grylls :)

  3. Kykas:

    Viskas čia normaliai, tik labai linksma, kad Antanas etatiniu kulinaru patapo :)
    O taip tai idėja gera. Štai lauže keptų kukurūzų daug kartų pasigaminęs esu, o virti ir dar aluje nebuvau sugalvojęs!

    Ugniau, matau esmines problemas gvildeni! Vyras! Jei rimtai- kaip teisingai supjaustyti agurkus yra visas mokslas, negana to jie dar skirtingiems patiekalams skirtingai pjaustomi! Bet čia jau profesionalių virėjų sfera…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


*