bushcraft.lt

Menas išgyventi gamtoje
Dabar yra 2026 Spa 10 20:37

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 160 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Bushcrafterių sąskrydis 2011 ruduo :)
StandartinėParašytas: 2011 Rgs 20 11:24 
Atsijungęs
Vyr. diskusijų administratorius
Vartotojo avataras

Tuo pačiu bandom diskutuoti plačiau apie susitikimą, papasakokite kaip kas ką įsivaizduoja. Padarykime bendra planelį. Reiki išrinkti vietą, arba paskirti susitikimo vietą ir tada keliauti pėsti ir ieškoti vietos. Kaip įsivaizduojate pirmą susitikimo dieną-vakarą, ar darom kažkokius psiaudo konkursus - psiaudo žaidimus, pvz kas pirmas įkurs ugnį trinties pagalba ir pan...

Diskutuojam nestabdom, kadangi šią savaitę reikia viską aptarti ir galutinai nutarti.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Rgs 21 08:43 
Atsijungęs
Bušmenas
Vartotojo avataras

Asmeniškai man būtų gerai, kad iki stovyklavietės nereikėtų daug eiti, o idealus variantas, jei iki jos būtų bent koks nors minimalus keliukas, tegul ir nestebuklingas (bent kažkaip pramušamas standartiniu visureigiu), ir nebūtų draudžiančių ženklų.
Tai nereiškia, kad reikalinga nudrengta stovyklavietė su pavėsinėmis ir kalnu šiukšlių. Iš principo, jei jūsų "bushcraftinis" uaz pravažiuos, turėčiau ir aš (įvertinkit, kad padangos pas jumi piktesnės ir prošvaista kiek didesnė)...
Vasarą man operavo koją, tai dar nelabai norisi su kuprine ant pečių po mišką bastytis (skauda dar)...

Dėl pačio susitikimo formato...
Nežinau, jūs branduolys, jūs ir galvą sukit :mrgreen:
Gali būt ramus pasisėdėjimas prie laužo, gali būt ir akcijos atrakcijos...

Papildymas:
mano mergina klausia ar neišvysit jeigu prisijungs?
Kompaniją žada palaikyti ir gerietis cucakas :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Rgs 21 21:53 
Atsijungęs
Patyręs Buškrafteris

Justai, o kokia vieta pats pasiulysi? reportazu tai juk daug prisukta, tai musiet zinot kokias geras vieteles? Man paciam butu visai idomu ismeginti koki nauja dar musu neatrasta kamputi. Beto gal reik apsispresti kokiu atstumu nuo Vln judam? Judam traukiniu, autobusu, pestute (kaip jau suprantu yra prasymas, kad butu privaziavimas ir su masina)?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Rgs 21 22:21 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Kykas rašė:

Papildymas:
mano mergina klausia ar neišvysit jeigu prisijungs?
Kompaniją žada palaikyti ir gerietis cucakas :)

Puiku, nes dalyvaus ir daugiau merginų :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Rgs 21 22:27 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Edvinas rašė:
Justai, o kokią vietą pats pasiūlysi? Reportažų tai juk daug prisukta, tai musiet žinot kokias geras vieteles? Man pačiam būtų visai įdomu išmėginti kokį naują, dar mūsų neatrastą kamputį. Be to, gal reik apsispręsti, kokiu atstumu nuo Vln judam? Judam traukiniu, autobusu, pėstute (kaip jau suprantu, yra prašymas, kad būtų privažiavimas ir su mašina)?

na, manau, pats geriausias variantas - tai tas Neries parkas... aš pats ten nesu buvęs, be to, jis didelis... tiesiog reikia padaryt šiokia tokią ekspedicija prieš tai :)

Dėl kitų vietų, tai - aplink Vilnių sunkoka rast... turiu kelias, bet ten tinka tik vienam ar dviese "paslapčia" kadangi civilizacija labai arti :) O kitos pakankamai toli nuo Vilniaus :) Neries parkas kaip įsivaizduoju yra didelis, ten galima ir didesnei kompanija pasislėpt. Be to kaip čia buvo paminėta parką galima pasiekti įvairiais būdais.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Rgs 21 22:31 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Kykas rašė:
Vasarą man operavo koją, tai dar nelabai norisi su kuprine ant pečių po mišką bastytis (skauda dar)...

Kokiu atstumu tikiesi palikt auto nuo galutinio taško (koki atstumą gali įveikt)... pagal tai reiktų žiūrėt vietą.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Rgs 22 00:21 
Atsijungęs
Buškrafto ekspertas
Vartotojo avataras

Kalbant apie vieta, tai mano butu vienas pastebejimas: desinioji neries kranto puse yra tvarkinga ir lengvai prieinama poilsiautojams, ko nepasakyciau apie kairiaja puse. Pavasari vaziuojant pirma syk su masina i neries parka, teko pasidziaugti misko keliukais ir uzvirtusiais ganetinai smulkiais medziais. Mano senukas Multivanas maloniai stebino pravazumu, nors kogero, per mano vairavimo igudziu trukuma teko biciuliams pastumeti :) Nezinau, kaip ten dabar, bet realiai imanoma pavaziuoti Vilnius-Kaunas ir reiktu nusukti i Rykantus, iskart uz ju i desine man regis pirmas keliukas palei miska. Na o ten jau misko vingiais iki Popu pilkapyno ir patikrinti situacija (galeciau ir issamiau) :)))

O ka veiktume susirinke, tai asmeniskai as mielai noreciau dar si bei pabandyti savo rankom, ka jus jau visiems seniau ar dar seniau rodet. O jei ne, tai mielai pasedeciau prie lauzo besisnekuciuojant, zaidimai su ugnimi ar kuom kitu pagal situacija :)

P.s. Mano ciuciukas "mergaite" mielai prisijungtu prie kompanijos, jei nieko pries :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Rgs 22 07:38 
Atsijungęs
Bušmenas
Vartotojo avataras

Kiek reikės tiek įveiksiu (turbūt :) )... Nors turiu vilties iki stovyklavietės davažiuot. :mrgreen:
Apskritai vaikščiot toli nesinori, o kiek jūs pėdinsit tai jau patys spręskit.
Jei specialiai neieškosit nepravažiuojamų kelių, tai manau, kaip nors pramušiu (nebent bus gerai paliję, va tada gali būt visaip)...

Nebūtina gi stengtis, kad būtinai prie Vilniaus būtų...
Aš iš Kauno... Kiek čia tos Lietuvos, vyrai...

Vidmantai, jei tavo "mergaitė" neskriaus mano "mergaitės" tai man netrukdo (maniškė apsoliuti gerietė)...

PS. Jei kas žvalgysit vietovę ir turit GPS, tai užfiksuokit maršrutą (aš pats gps neturiu), jei pasodinsiu auto, reiks kažkaip žmonėm pasakyti, kokioj "Dievo užmirštoj" vietoj sėdžiu..

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Rgs 22 09:21 
Atsijungęs
Patyręs Buškrafteris

tai manau tada orientuojames i Neries parka. O ten jau del vietos susiorientuosim;] Tiesa kokie pamastymai del isvykos formato? ar tai turistine isvyka su matrasais, stalais, kedem ir 4 sienom bei dormeo ciuziniu?;] ar normali zygeiviska?;]

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Rgs 22 10:54 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Taip aš irgi už Neries parką, ir dar jei privažiuot įmanoma tai liuks, aš dar neapsisprendžiu ar su auto važiuot - greičiausiai taip ir bus, be to pas mane Jeep markės automobilis, turėtu įveikt jam skirtus iššūkius bekelėje be to turiu ir gps, tai jei kas duotu galutinio taško koordinates įsivesčiau ir gal būt net šį savaitgalį patikrinčiau situaciją. O dėl formato tai manau žygeivišką renkamės. Kas hamakuose, kas bivakuose, kad po atviru dangumi jei nebijo, kas palapinytėse. O dėl programos - tai gerai bandom kažką ką jau rodėme, tik reikia pagalvot... kad susirinkti ir pasiimti visas reikiamas sudedamąsias dalis tam bandymui :)

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 160 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: