"rip-stop nailonas, cordura, membranos ...), siūlių sandarimo juostos, saktys, diržai, tvirtinimo elementai, aliumininiai palapinių lankai". Viso to yra, gal išskyrus aliuminius lankus... (kuriuos paprastai galima užsisakyti palapinę pardavusioj parduotuvėj)
Tiek, kad nėra tai plačiai afišuojama, nes mažmena prekiaut neapsimoka. Jei audiniai, tai rulonais, jei sagtelės, tai pakuotėm...
Pats pagalvok, nupirks tau per metus 30 sagtelių ir 20m. audinio... Taigi per savitę bankrutuosi, pinigai užšaldyti, o algą (nors ir sau) reik mokėt. Patalpų sandėliavimui reikia, klojimo stalo reikia (o kaip kitaip tiksliai ir švariai atkirpsi, gal sandėlyje ant grindų su žirklėm). Ne žmogau, čia tau ne amerika, kur dėl šalies dydžio gali tokiais dalykais užsiimt...
Mano galva, reikėtų orientuotis į daugiau unikalius dalykus. Tarkim man patinka, jog pardavime yra Hultafors H008 Allround kirvis, jam į kompaniją puikiai tiktų Bahco Laplander sulenkiamas pjūklas (jei už gerą kainą), būtų perkama prekė (nes internete visur surenka tik geriausius įvertinimus, o internetu gi ir naudojamės). Mora peilis, Hultafors kirvis ir Bahco pjūklas jau visai rimtas rinkinys.
Šaunu, jog yra pirkti tentų, nes Lietuvoj, gana ankšta su tokiais dalykais, tiek, kad pigesnės alternatyvos irgi būtų super (man asmeniškai brangoka už juos tiek mokėt

), tarkim man įdomūs būtų "Sportsman's Blanket", bet vėlgi kokia rinka jam Lietuvoje aš nežinau. Labai laukiu hamakų (pageidautinta lengvučių). Jei kur užtiksit nebrangių neperšlampančių ir labai lengvų bivių irgi pagalvokit, gal verta kelis prigriebt
Nors pažiūrėjus į Mora Classic Woodsplitter, tai vyrai ir ne visai einamų prekių užsako
Aš gal siūlyčiau susilaikyti nuo tokių prekių, kaip megztos kepurės ( nu yra jų maximoj, tai kam su internetu vargt), arba kompaso už 0,99lt., tokiu atveju gal jau geriau, kad ir pigiausia "silva" serija, nes nelabai rimtai atrodo (nu nebent ten jie tikrai labai kokybiški).
Piguvos (kokybės prasme) nereikia, būkit rimti diedai, duokit mums praktiškų ir kokybiškų daiktų
Ir už gerą kainą
Visumoje projektas labai geras, linkiu sėkmės ir tikiuosi, kad nuostolio neneš