bushcraft.lt

Menas išgyventi gamtoje
Dabar yra 2026 Spa 10 15:41

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 187 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Parduotuvė www.bushcraftstore.lt
StandartinėParašytas: 2012 Kov 04 20:15 
Atsijungęs
Patyręs Buškrafteris
Vartotojo avataras

Jau žinau ką pirksiu - Opinel lenktinuką :) ahmmmmmmmmmm

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: bushcraftstore.lt
StandartinėParašytas: 2012 Kov 04 20:20 
Atsijungęs
Bušmenas
Vartotojo avataras

Logas tai labai "Pacific outdoor" primena :D
http://1.bp.blogspot.com/_YluzGGko-sA/T ... r-logo.jpg

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Kov 04 20:34 
Atsijungęs
Pradedantysis stovyklautojas

quietangel rašė:
Konkurencijos nelabai turėsite :D Sėkmės :clap: :clap: :clap:

Man rods šią nišą AIC jau gerokai yra užiemusi. Manau bus sunkoka prasimušši, bet konkurencija geras dalykas. Sėkmės.
Kas nedirba tas nevalgo..:))

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Kov 04 22:15 
Atsijungęs
Buškrafteris

AIC kainos labai išpūstos...gal ir pavyks prasimušti :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: bushcraftstore.lt
StandartinėParašytas: 2012 Kov 04 22:15 
Atsijungęs
Vyr. diskusijų administratorius
Vartotojo avataras

Turistasas rašė:
Logas tai labai "Pacific outdoor" primena :D
http://1.bp.blogspot.com/_YluzGGko-sA/T ... r-logo.jpg

Mūsų geresnis :D, o kad primena tai gerai :)

Na, o dėl lipdukų tai bandysime gal kažką padaryt, bet bushcraft.lt logotipas kad irgi jau prie pabaigos šlifavimo :) tų irgi reikės padaryt, be to galvoju gal kokių antsiuvų su velcro ir užlyginamų padaryt...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Kov 04 22:22 
Atsijungęs
Vyr. diskusijų administratorius
Vartotojo avataras

Bezobrazas rašė:
quietangel rašė:
Konkurencijos nelabai turėsite :D Sėkmės :clap: :clap: :clap:

Man rods šią nišą AIC jau gerokai yra užiemusi. Manau bus sunkoka prasimušši, bet konkurencija geras dalykas. Sėkmės.
Kas nedirba tas nevalgo..:))

Vat būtent, kad nenorime su AIC konkuruot.... būtent niša atvira kadangi po kolkas nėra bushcraftui specializuotų prekių. Tai vat ir norime pateikti smulkmenėles bushcraftui, be to ir aic nelaikys mūsų konkurentai, visai skirtingos rinkos...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Kov 04 23:13 
Atsijungęs
Pradedantysis stovyklautojas

Aišku reikai pasigilinti kuo buškraftas skiriasi nuo turizmo (tikiuos suprantat apie kokį čia turizmą aš).
Man tik atrodo kad tas vadinamas bushcraftas tėra turisto buities dalis ir tiek.
Kap ir neįsivaiduoju atskiro užsiemimo - Bushcraftas.
Bet ką aš žinau, jaunas dar matyt..:)
Na bet kolkas siūlomas asortimentas neitin išsiskiria bendram kontekste, tai panašu į tą pačią nišą.
Gal ateityje bus kas mandresio.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Kov 05 07:30 
Atsijungęs
Bušmenas
Vartotojo avataras

Viena sritis kurios Lietuvoje dar tikrai nėra ir galėtumėt užimt, tai: "pasidaryk pats"/remonto prekės t.y. funkcionalios medžiagos (rip-stop nailonas, cordura, membranos ...), siūlių sandarimo juostos, saktys, diržai, tvirtinimo elementai, aliumininiai palapinių lankai (Lietuvoje nėra - už normalią kaina manau nemažai kas susigundytų senus stiklo pluošto pasikeist).

Siūlyčiau gerą atgalinį ryši su klientais palaikyt - tai jie jum prirašys ko Lietuvoje neranda :)

P. S. Ir dar viena idėja tai Lietuvių gamintojų/meistrų produkcija.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Kov 05 09:18 
Atsijungęs
Bušmenas
Vartotojo avataras

"rip-stop nailonas, cordura, membranos ...), siūlių sandarimo juostos, saktys, diržai, tvirtinimo elementai, aliumininiai palapinių lankai". Viso to yra, gal išskyrus aliuminius lankus... (kuriuos paprastai galima užsisakyti palapinę pardavusioj parduotuvėj) ;)
Tiek, kad nėra tai plačiai afišuojama, nes mažmena prekiaut neapsimoka. Jei audiniai, tai rulonais, jei sagtelės, tai pakuotėm...
Pats pagalvok, nupirks tau per metus 30 sagtelių ir 20m. audinio... Taigi per savitę bankrutuosi, pinigai užšaldyti, o algą (nors ir sau) reik mokėt. Patalpų sandėliavimui reikia, klojimo stalo reikia (o kaip kitaip tiksliai ir švariai atkirpsi, gal sandėlyje ant grindų su žirklėm). Ne žmogau, čia tau ne amerika, kur dėl šalies dydžio gali tokiais dalykais užsiimt...

Mano galva, reikėtų orientuotis į daugiau unikalius dalykus. Tarkim man patinka, jog pardavime yra Hultafors H008 Allround kirvis, jam į kompaniją puikiai tiktų Bahco Laplander sulenkiamas pjūklas (jei už gerą kainą), būtų perkama prekė (nes internete visur surenka tik geriausius įvertinimus, o internetu gi ir naudojamės). Mora peilis, Hultafors kirvis ir Bahco pjūklas jau visai rimtas rinkinys.
Šaunu, jog yra pirkti tentų, nes Lietuvoj, gana ankšta su tokiais dalykais, tiek, kad pigesnės alternatyvos irgi būtų super (man asmeniškai brangoka už juos tiek mokėt :oops: ), tarkim man įdomūs būtų "Sportsman's Blanket", bet vėlgi kokia rinka jam Lietuvoje aš nežinau. Labai laukiu hamakų (pageidautinta lengvučių). Jei kur užtiksit nebrangių neperšlampančių ir labai lengvų bivių irgi pagalvokit, gal verta kelis prigriebt ;)

Nors pažiūrėjus į Mora Classic Woodsplitter, tai vyrai ir ne visai einamų prekių užsako :)

Aš gal siūlyčiau susilaikyti nuo tokių prekių, kaip megztos kepurės ( nu yra jų maximoj, tai kam su internetu vargt), arba kompaso už 0,99lt., tokiu atveju gal jau geriau, kad ir pigiausia "silva" serija, nes nelabai rimtai atrodo (nu nebent ten jie tikrai labai kokybiški).
Piguvos (kokybės prasme) nereikia, būkit rimti diedai, duokit mums praktiškų ir kokybiškų daiktų :!:
Ir už gerą kainą :mrgreen:

Visumoje projektas labai geras, linkiu sėkmės ir tikiuosi, kad nuostolio neneš ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Kov 05 09:51 
Atsijungęs
Bušmenas
Vartotojo avataras

Aš tai suprantu, kad medžiagomis prekiaut gal nelabai kas, daug vargo ir vietos :), bet gore-tex taisymo rinkinukų, sagčių tai tikrai galima turėt - kaina gal ir nekokia bet vietos irgi neužima, na pvz. sulaužiau aš juosmens diržo sagtį - tai visam Vilniuj tik montis magijoj radau tinkama. Jei palapinė praleidžia - pabandyk sandarinimo juostos surast... Aš tikrai nesiūlau orientuotis vien į šį asortimenta - tai bankrotu tikrai kvepėtu, bet papildomas tokių smulkmenų asortimentas manau būtų naudingas.

O dėl asortimento unikalumo tai sutinku, todėl ir siūlau pabandyt kažką paorganizuot su Lietuvos meistrais. Ir vėl žinoma tik kaip papildomą asortimentą - ekspermento dėliai (tai pritrauktų ir smalsių klientų :) ).

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 187 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: