Arvis rašė:
To Tetervinas,
Kokiu metu laiku keliausi? Kokios maždaug šalys? Jeigu Ispanija, Portugalija, nu žodžiu kur labai šilta ir keliausi vasara tai numirsi tu su tais 17kg... Aš variau autostopu Ukmergė - Barcelona - Ukmergė, Tiesa užtrukau nepilnai 1mėn. pirmyn ir atgal. Palapinės neimiau išviso... Mano naudotos kuprinės modelis (tik pas mane 45L +10L):
Tą plius 10L naudodavau tik kai iš didmiesčio varydavau iki kito didmiesčio nes maistas degalinės brangus. Didesnės kuprinės tikrai neimčiau net jei vežčiausi palapinę. Kilimėlį vežiausi self inflatable. Antrą kart nebeimčiau tokio. Komfortas yra bet jis lengvai duriasi... Pietuose nerasi gražios žolytės kai pas mus LT. Ir išvis siūlau imti visus daiktus pigius kad nebūtų gaila sutept, išmest... Vežiausi visą marcopolo knyga tiksli žiauriai, bet antra kart nebeimčiau, sunki... Pasiimčiau sulankstoma EU žemėlapi ir viskas nėra ten kur toje EU smarkiai paklyst, o jei paklysi visada rasi žmonių paklaust... Vežiausi ir primusą dabar nebeimčiau. Bandyčiau tilpt į 10kg (butu idealu jei į ta 10kg įeitų ir 2L vandens). Bet vėlgi viskas priklauso kiek komforto tau reikia... dabr esu darbe vakare galėsiu pakomentuot plačiau ka buvau pasiėmes ir ka imčiau (imsiu šią vasara).
Skaitai mano mintis

Kaip tik tokią šiandien sutariau, kad paimsiu, tik mėlyną 45+10. Kaip ji nešiojasi? Prie didesnių temperatūrų ar nešunta nugara?
Varysiu maždaug gegužės mėnesį. Trauksiu į pietus, link Barcelonos (žiauriai noriu Camp Nou pamatyt gyvai). Po to pacampint po Ispaniją, Portugaliją. Tik palapkę aš galvoju imti vis tik.. Žemėlapio jaučiu neimsiu, išsiversiu su telefono GPS manau.