Kaip ir žadėjau dedu savo vakumatorių ir ką su juo darau:
Aliejų ir kitus skystus produktus pradžiai pilų į mažus maišelius užspaudžiamus, ir tik tada dedu į vakumatoriaus maišelį, nes vakumatorius ištraukdamas orą be maišelio to užspaudžiamo tiesiog ištrauks ir patį aliejų, tad naudos nebus. O įpylus į maišelį užspaudžiamą viskas gaunasi gerai. Teko eksperimentu budu tai suprasti, pradžiai kol tai atradau teko valyti aparatą nuo aliejaus, bjaurus reikalas
jei kas, klauskite
aš naudoju maišelio tipo plėvelę kuri buvo prie vakumatoriaus jei protingai jį naudoti, jo ilgai užtenka ir susilydau tokį kokio reikia dydžio, maišelio plėvelė kuri buvo prie vakumatoriaus labai tvirta, pažeisti pavyksta tik su peiliu, plėvelės nerekomenduoju, ji ne tokia atspari. Vakumuoju ir sudžiovintus supjaustytus svogūnus, česnakus, morkas, vytintą mėsaą ir dar visokius prieskonius, darau vienos dozės dydžiais. Asmeniškai man pasiteisino su kaupu.