100 % sutinku su JUSTU
XXI amžiuje visur kur nepasisuksi yra chemijos, jos yra buvo ir bus...ji visur aplink mus.
Perki turgui obuoliukus iš dieduko, ką galvoji jie nepurkšti, netręšti? Aišku galima eiti į eko turgus ir pirkti už kosminę kainą morkyčių ir bulvyčių, bet kas tau duos 100 proc kad taves neapgauna? Ogi niekas. Vienas bičiulis iš Marijampolės parodė EKO ŪKĮ, tiesa nežinau ka jie ten augina, bet jis yra 15m. nuo kelio Marijampolė - Suvalkai, apie tai jog ten EKO ŪKIS skelbia didžiulė iškaba, šeimininkas turbūt be galo tuo didžiuojasi. Iš tikrujų niekda nebuvau nusistatęs nei prieš eko produktu garbintojus, nei prieš vegetarus, nei prieš bet ką kitą.
Jei žmogus jaučiasi laimingas valgydamas eko produktus, būdamas vegetaras ar dar kas nors... koks kam skirtumas svarbu tam žmogui gerai. Bet kai yra aklai aiškinama ir nuteikinėjama kad tas kas suvalgys Knor bulijono iš kubelio po kelių dienų mirs nuo vėžio..čia jau manau yra žmonių durninimas, o kas baisiausia kažkuri dalis žmonių tuo tiki....
Aš valgau mėsa nes man tai yra labai skanu, kartais dar valgau visokį "junk foodą", taip pat valgau lašinius ir riebų keptą mėzgalį ...nes man skanu.
Pabaigai straipsniukas kaip vienas ponas eksperimentavo su mononatrio glutamatu
http://vz.lt/?PublicationId=3da6b0f7-667c-49b7-a7c8-57164915917f