supjautstyti 10 vidutiniu svogunu, juos truputi pakepinti aliejuje;
paskui seka 3 paprikos;
3 kg. mesos. elniena arba jautiena
idealu. bet galima isiversti su kiauliena
. mesa supjaustyti kubeliais, ja suberus i katila maisyti apie 30 min, kol mesa paleis savo sultis;
10 'kasneliu' smulkiai pjaustyto cesnako;
puskilis smulkintu grybu. siam reikalui labiau tiktu baravykai;
5 vidutines morkos;
spec. prieskoniu 'guliasui';
puslitris raudono vyno, bet jo po ranka neturint - tinka ir alus
;
kilogramas kubeliais pjaustytu bulviu;
del skonio galima ilasininti kelis saukstus garstyciu;
keli dideli ziupsniai mairuno;
visa virimo procesa maisyti. virti ant vidutines ugnies.
skanaus!
P.S. jeigu netoliese sukinejasi mesaedis keturkojis augintinis - butina i jo edalo dubeneli idrebti kelis % troskinio!