Kaip ir kiekvienais metais spalio mėn. organizuojamas grandiozinis Lietuvos bushcraft'erių sąskrydis. Šiais metais kaip ir kiekvienais organizatoriai pateikė siurprizą - nakvynė saloje. Galėsite išbandyti savo jėgas plausto ar kokios kitos plaukimo priemonės statybose ir sėkmingai persikeliant į salą.
Sąskrydžio data Spalio 17-18 dienomis.
Tikslios koordinatės apie salos dislokaciją bus paskelbtos šiek tiek vėliau.
Šiandiena aišku tik tai kad sala bus Aukštaitijoje greičiausiai Molėtų/Utenos/Švenčionių rajone.
Vieta pasiekiama savu transportu, bet įmanoma pasiekti ir viešuoju, nepergyvenkite, manau visi tilps į važiuojančių į sąskrydį automobilius iš Vilniaus yra laisvos 7 vietos. Galimas ir kitas variantas, traukiniu iki Ignalinos/Švenčionėlių po to būsite išgraibyti stotyje ir nuvežti į starto vietą...
Iš Kauno irgi kažkiek - vietų kiekis bus patikslintas eigoje
Informacija nuolat pildoma.
Kaip visada reikalinga iš ankstinė registracija.
Dalyvių sąrašas:1.Justas
2.Sakašvilis
3.Radioman
4.SVO
5.Paulis
6.Turistasas
7.Jurgis
10.Adis
11.Titiskis
12.Zweris
13.germants
14.Mongolas
15.Juozas
Prašome registruotis/ žinute "aš dalyvausiu" arba "aš dalyvausiu su antrąja puse" arba "aš su 3 chebrantais būsiu"
Dalyvis bus užregistruotas pirmojoje temos žinutėje o užregistruoto dalyvio žinutė bus ištrinta...
BUTŲ GERAI, KAD NAUJI DALYVIAI PRISISTATYTŲ IR ŠIEK TIEK APIE SAVE PAPASAKOTŲ (PRISISTATYMŲ TEMOJEhttp://www.bushcraft.lt/forumas/viewtopic.php?f=26&t=19)