Blemba aš taip ilgai kaži ar galėsiu...
Norėčiau pilnai susisukt per 2 sav arba trumpiau.
Nu tai bus galima atsijungti man...
Aš galvoju apie atkarpą Abisko - Nikkaluokta
Aš mieliau kažkiek praleisčiau Kiruną apžiūrinėdamas nei stotholmą (pradžioj ar pabaigoj kelionės- nesvarbu)

Užsimetimą ir grįžimą galima visaip organizuotis.
Variantas lėktuvu Vilnius- Kiruna
Variantas lėktuvu Vilnius -stotholmas, paskui traukiniu ar lėktuvu kiruna (pasitaiko bilietu lėktuvu stotholmas kiruna ir po 23eur)
Variantas lėktuvu Kaunas- stotholmas, o toliau vėl arba lėktuvas arba traukinys (tas yra ir naktinis traukinys, tai galima tiesiog pamiegot).
Varinatas autobusu arba automobiliu Kaunas- Ryga, tada keltu ryga- stotholmas, tada vėl trakiniu ar lėktuvu.
Nu arba kombinuotai kaip nors, pvz būt prikolas per vieną kelionę: į Rygą automobiliu, tada plaukt keltu į Stotholmą, tada traukiniu į Kiruną, tada peškom į Nikkaluokta, tada autobusu atgal į Kiruna ir tada lėktuvu į rygą ir automobiliu namo

Nu reik žiūrėtis, kaip įdomiau, paprasčiau, greičiau, pigiau...
PS.
Primečiau taip lėktuvų bilietų kainas Vilnius-Stotholmas- Kiruna ir atgalios (ką radau pigiausio). Imant birželio viduriui laisvai galima pirmyn atgal suskraidyt už 200 Eurikų. Tai čia nibrungiai manyčiau. Klausimas tik kaip nuo Kirunos patekt į Abisko ir atgal į Kiruną nuo Nikkaluokta. Žinau, kad yra autobusas ir traukinys, tik bijau kad gali pakainuot ( nors gal ir ne).