bushcraft.lt

Menas išgyventi gamtoje
Dabar yra 2026 Spa 12 01:58

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 148 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Dviračiai
StandartinėParašytas: 2012 Kov 23 09:45 
Atsijungęs
Pradedantysis stovyklautojas
Vartotojo avataras

Pavasaris, netinkamas laikas pirkti dviratį, nes jų kainos pasiekia piko viršūnę, ir tikėtis nuolaidų yra labai sunku, bet jei nusprendei mano nuomonė protingiausia kainos ir kokybės santykis būtų

http://www.merida-bikes.com/en_int pas mus jais prekiauja Geras Dviratis, bet bėda yra ta kad tie žmonės yra PASIKĖLE PIŽONAI kuriems dviratis yra "normalus" (pabrėžiu ne "geras" o "normalus") tik nuo kokių 2500 Lt....Teko viena kart susidurt, daugiau nenoriu....bet jų forumas yra tikrai geras ir informatyvus, tik viską ką skaitau perleidžiu per savo "filtrą".
Dėl priekinių galinių amortizatorių pritariu nuomonei, kad dviratis su amortizatoriumi už 600 lt tik muliažas, už 1200 lt veikiantis muliažas, veikiantis ir ne muliažai prasideda nuo kokiu 1800-2000lt. Tų pigesnių bėdos yra tos kad amortizatoriai tau laikys tikrai neilgai, o kai suges teiks ne džiaugsmo o rūpesčių.
Pagrindiniai dviračių brendai http://www.dviratis.lt/index.php?page=links&kat=GAM
Net negalvok apie maximinius, nes tikėtina kad bus kaip mano pažįstamam, kuriam važiuojant Vilniuje nuo Narbuto kalno maximinis nulėkė priekinis ratas velniop.
Mano manymu pagal tavo poreikiu galima nusipirkti padoru normalaus brendo dviratuką už 1200-1500 lt, paieškojus už kokius 1000 lt. Dar variantas iš skelbimu portalu ieškoti dviračio TIK kuri parduoda su dokumentais. Aš savo SCOTT P6 prieš du metus pirkau žiemą su 40 proc nuolaida už 800 lt, ir tikrai nesigailiu.
Jei nori dar labiau susipainioti kokio stiliaus dviračio tau reikia paskaityk http://www.velomanai.lt arba http://www.gerasdviratis.lt pirmas beje kiek racionalesnis forumas.

Sekmės renkantis!

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Kov 23 10:01 
Atsijungęs
Bušmenas
Vartotojo avataras

Pilnai sutinku su Kyku - aš irgi esu hibridų šalininkas ir mes su žmona tokiais važinėjam: žmona "focus blue ridge" aš su senu "gitane outdoor 800". Turizmui hibridas bene geriausias.
XC siūliau todėl, kad iš pasisakymo supratau, kad asfalto beveik nebus - "miškai, smėlis ir t.t." - yra žmonių kurie tik tokį turizmą propaguoja ir asfaltais nevažinėja - skonio reikalas.
Mano dviratinis turizmas vistiek gaunas apie 80% asfalto.
Dėl hidraulinių stabdžių irgi pritariu - jie brangesni ir reikalauja daugiau priežiūros. Be to turizmui nelabai tinka, nes sulanksčius sunkoka bus pataisyt. Hidrauliniai stabdžiai labiau skirti lakstant miškais dideliu greičiu (įvairiomis oro sąlygomis) - jie užtikrina geresnį ir greitesnį stabdymą, ypač šlapiomis sąlygomis.
Dėl pirkimo - dabar gali būt visai palankus metas pirkt, nes kaikurios parduotuvės dar neužsivežė naujų modelių ir išparduoda praitų metų likučius (nuolaidomis nesidomėjau, gali būt, kad ir Toshius teisus ir jau kiek pavėluota) .

Paskutinį kartą redagavo Turistasas 2012 Kov 23 10:08. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Kov 23 10:07 
Atsijungęs
Bušmenas
Vartotojo avataras

Dėl pernykščių modelių pritariu, aš pats pirkau taip. Gavosi apie 400 pigiau, o nuo naujo modelio skyrėsi tik lipduku.
Bet iš esmės pavasaris brangus laikas, geriau vėlyvas ruduo ir gūdi žiema.

Gal palaukim ką Justas atsakys dėl dviračio stiliaus, paskui toliau žiūrėsim.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Kov 23 13:02 
Atsijungęs
Vyr. diskusijų administratorius
Vartotojo avataras

na dėl stiliaus normalus trikampis rėmas, ne bobiškas :) Nežinau ką reiškia hybridas ir pan :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Kov 23 13:43 
Atsijungęs
Bušmenas
Vartotojo avataras

http://www.gerasdviratis.lt/lt/stiliai/crosshybrid.html - apie hibridą, kairėje pusėje ir apie kitus dviračių stilius galima pasiskaityt.
Čia gal būs naudinga pasiskaityt renkantis dviratį: http://www.gerasdviratis.lt/lt/patarima ... kimas.html

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Kov 23 14:31 
Atsijungęs
Bušmenas
Vartotojo avataras

Nu tada, Justai, taip aš tau patarsiu.
Arba skaityk gerasdviratis ir velomanai forumus ir aiškinkis ko tau reikia.
Arba pasiimk apie du kilogramus pinigų ir į parduotuvę pirkt hibrido.
Tavo reikmėms praktiškai bet kuris normalus hibridas apie 2000 lt bus gerai.

Kaip ir kiekvienais metais, yra kažkoks hibridas lyderis pagal kainos kokybės santykį (prieš pora metų tai buvo "focus blue ridge"), kas tai šymet aš nežinau, teks išsiaiškinti.

PS.
Gali bandyt velomanų forume parašyt Darysp asmeninę žinutę (parašyk, ko nori ir už kiek pinigų), jei žmogus netingės atsakys. Jis paprastai labai gerai žino rinkos naujienas...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Kov 23 15:29 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Kykas rašė:
Nu tada, Justai, taip aš tau patarsiu.
Arba skaityk gerasdviratis ir velomanai forumus ir aiškinkis ko tau reikia.
Arba pasiimk apie du kilogramus pinigų ir į parduotuvę pirkt hibrido.
Tavo reikmėms praktiškai bet kuris normalus hibridas apie 2000 lt bus gerai.

Kaip ir kiekvienais metais, yra kažkoks hibridas lyderis pagal kainos kokybės santykį (prieš pora metų tai buvo "focus blue ridge"), kas tai šymet aš nežinau, teks išsiaiškinti.

PS.
Gali bandyt velomanų forume parašyt Darysp asmeninę žinutę (parašyk, ko nori ir už kiek pinigų), jei žmogus netingės atsakys. Jis paprastai labai gerai žino rinkos naujienas...

Na va vienas teisingiausių :) imi 2k ir perki :) - teks luktelt

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Kov 23 15:35 
Atsijungęs
Bušmenas
Vartotojo avataras

Taip jau yra :) Justai, kainuoja tie dviračiai... :D
Pliusas tas, kad kol prisiverti tokią sumą mokėt, būna laiko pagalvot ir sužinot, ko nori, ko reikia ir kas geriau...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Kov 23 15:41 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Kykas rašė:
Taip jau yra :) Justai, kainuoja tie dviračiai... :D
Pliusas tas, kad kol prisiverti tokią sumą mokėt, būna laiko pagalvot ir sužinot, ko nori, ko reikia ir kas geriau...

Ne kas be ko suprantu - normalus dviratis kainuoja keturženklę sumą, čia manau visai normalu, kadangi dvirati perki ne vieniems metams...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Kov 24 13:07 
Atsijungęs
Patyręs Buškrafteris
Vartotojo avataras

Pas mane toks stovi http://www.dviraciai.lt/?page=item&id=1360 jeigu rinkčiausi iš naujo gal kažko kito paieškočiau. Taigi sugalvojau, kad reikėtų pakeliauti su dviračiu. O pas mane nėra nei bagažinės nei kelioninių krepšių, gal patartumėt kaip čia viską susikomplektavus. Dar niekaip nenusiperku tinkamos spynos kažkaip 200-300 lt. gaila gal pigesnių variantų yra.

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 148 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: