Nesupraskit manęs neteisingai, aš nebandysiu ginti savo "nuomonės" temos tikslas surinkti optimalų rinkinį pradinukui.
Pagal pirmumą aš nieko nedėliojau
Dėl kuprinės- plius 20, 30 eur, tai čia jau beveik dviguba kaina, aš gi ieškojau pigiai ir gerai...
Dėl palpinės- panašių analogų maximose deja nėra, būtų- siūlyčiau iš maximos. Atsparumas vandeniui šios normalus net per gerą lietų. Aš pats prieš pora savaičių nusipirkau palapinę iš prismos už 16EUR, bet aš jos nesiūlau, nes aš be jos dar turiu 6 ir paskutinioji skirta labai specifinėm sąlygom. Mano pasiūlyta pigi, laiko lietų ir lengvai statosi/ griaunasi. Taip ten vietos ne prūdai, bet problemų irgi praktiškai jokių. Geresnės už pigiai neradau. Nebūtų Lietuvoj erkių siūlyčiau gal tentą, bet pradedančiam su tentu gali būt per stipriai, o ir erkės ne juokas...
Su miegmaišio parinkimu man sunkiai ir aš tikėjausi, kad labiausiai jis užklius... Vat jyske kažkada buvo teisingų, tik kaip parodyt? ir jau seniai nebemačiau.
Dėl kilimėlių... Taip jų lyg ir yra, bet aš galiu tik pačiupinėjęs pasakyt geras ans ar ne., o kai sugalvoji pačiupinėt, tai pasirodo, kad jų kaip ir nėr... Siūlykit konkrečius variantus jei žinot. Vat jyske irgi buvo (viena pusė žalia, kita violetinė), bet yra/nėra... Nežinau.
Dėl peilio... Geras tas peilis. Galima mora companion oranžinį imt, bet tai plius keli eurai, o ir anas puikiai veiks
Atidarytuvas- kas ko nemėgsta, prašau, nesiplėskim. Aš pakęst negaliu kai peilius gadina kocervus atidarinėdami... Kapeikas kainuoja, nieko nesveria ir veikia- viskas.
Puodas, dubenėlis, puodelis. Sukti galima tik su puodu, bet aš į dubenėlį "bomžpaką" užpilu, į puodelį kavą darau, o puodo plaut nereik, ba tik vandenį ten verdu. dubenėlis ir puodelis susilanksto ir telpa į katiliuką. Dangtelį pasidaryt lengvai galima, pakabinimą irgi nėr bėdos. Jei pasirodys, kad tai per sudėtinga, sugalvosim alternatyvą, bet jis tikrai geras variantas.
Šaukštą galima iš namų, galima ir be jo (pagaliukais galima valgyt arba išgert iš dubenėlio). Šits pigus ir lengvas, o naudokit kas kam patinka niekam nieko dėl šaukšto nenutiks
Dėl apšvietimo... Vat aš tokį turiu fenixą. Patikimas, lengvas, kompaktiškas ir atsparus viskam. Šviečia visai pakankamai, jei į tolius žvalgytis nereikia. Santykinai pigus. Turiu ir ciklopą, bet ans 3 kart brangesnis... Pigiausias iš normalių ciklopų turbūt šis
http://www.montismagia.lt/lt/sportui/28 ... na-80lm/55Geras daiktas ir jei kas gali skirti +7,50eur, tai verta, bet ir su fenixu neprapulsit
Firesteelas... Nu žaislas tai
Aš pats naudoju dujinei viryklei jį, nes oro uostuose niekam jis nerūpi, o žiebtuvėlius kartais atima.
Bet čia jau tik kai norisi mandravot su juo laužą kurti verta. Iš reikalo su juo kūriau 1 kart gyvenime, kai Sakasvilis su mašina mano žiebtuvėlį išsivežė.
PS.
Ciklopą pridedu kaip alternatyvą. Laukiu daugiau pastebėjimų pasiūlymų. Ypač dėl miegmaišio ir kilimėlio.