RIMI Hi-Tec lipdukų akcijos asortimentas:
http://www.rimi-hi-tec.com/lt/home/Taip jau gavosi, kad RIMI yra parduotuvė, kur dažniausiai perku maistą, tai lipdukų surenku daug.
Sudomino 35l kuprinė, tokio dydžio kuprinės neturiu ir dar už tokią kainą - paėmiau. Įspūdžiai po dviejų vienos dienos pasivaikščiojimų gamtoje:
- atstumas tarp viršutinio diržų tvirtinimo ir juostos diržo man tip top (mano ūgis 188). Tuos reguliuojančius dirželius skirtus lyg diržų aukščiui lyg kuprinės viršaus pritraukimui matyt vėliau nuardysiu.
- viduje nėra užsegamų kišenių; išorinės kišenėlės kuprinės viršuje plius vienos mažos kišenėlės ant juostos diržo man per mažai smulkiems daiktams.
- išorėje mano skoniui mažoka kilpelių, kur būtų galima kažką prisegti ar perverti sutraukiančias juostas.
- viduje yra beveik visos kuprinės aukščio plastikinis strypas skirtas kuprinės stabilumui palaikyti. Strypas išsitraukia; galvoju reikia jį pakeisti į kažką, ką ištraukus būtų galima panaudoti ir kaip nors kitaip, bet dar nesugalvojau, ką.
- apačioje yra (dar viena) kišenėlė su kuprinės užvalkalu nuo lietaus. Nežinau, kiek tas užvalkalas pasiteisins, net manau, kad geriau būtų nuimamas.
Turiu ir tas lazdas, bet negaliu gerai įvertinti - nežinau vaikščiojimo su tokiomis lazdomis subtilybių. Lazdų ilgis - reguliuojamas. Užmaunami guminiai antgaliai - manau greit pametamas objektas. Įdomu, kad lazdos gali būti amortizuojančios arba ne - pasukant segmentus kažkaip persijungia.
Čiupinėjau ir tą diržą gertuvei, bet jo kišenėje netelpa nei mano telefonas nei piniginė, tai padėjau atgal.