Tai va.
Sveiki, aš Pūkis, moskleivis, 'savaitgalinis ūkininkas', myliu gamtą, savo sodą bei poilsį toliau už miesto rūpesčių. Bushcraft'ą atradau gal kiek ir netikėtai, vieną savaitgalį nardydamas po YT atradau 'bushcraftlt' kanalą, karts nuo karto žiūrėjau video reportažus, kai galiausiai laisvais savaitgaliais peržiūrėjau didžiąją jų dalį. Iškart užsikabinau, gal dėl savo pomėgio gamtai, miškui. Gera po sunkių mokslų atvažiuoti į sodą, į gamtą, į pirty, pailsėti, parukyti ir pan. Per video galima sakyt kažkiek 'susipažinau' su vienais geriausių, mano nuomone, Lietuvos bushcraft'erių, tai Antanu, Mariumi, Justu. Labiausi patiko Antano kuriami video reportažai, nes kažkaip vis pasirodydavo, kad jie vieni nuoširdžiausių, mano nuomone. Taipogi likau laimingas išmokęs ir atradęs daugumą patarimų kaip išgyventi gamtoje, daug naudingų dalykų ir pan. Nuo to pradėjau aktyviai domėtis bushraft'u, ir juo šiektiek užsiiminėti. Ateityje tikiuosi darysiu pažangą ties šia sritimi, nes atradau naują mylimą hobį. Stengsiuosi kažkiek, taipogi jei bus galima, prisidėti prie bushcraft.lt veiklos ir jos plėtojimo, gal kada ir susirinksime į 'meet'ą'. Tiek.
/Pūkis.