Esu Andrius. 21 metai. Studentas. Gimęs, keletą metų augęs Lietuvos šiaurėje, netoli braliukų sienos, miestelyje pavadinimu Žagarė, bet didžiąją gyvenimo dalį praleidau sostinėje, tačiau dabar gyvenu Trakų rajone. Vasaras leisdavau kaime, o ten su būriu draugų sėsdavom ant dviračių ir išmaudavom kur akys mato. Taip dienos praslinkdavo po medžius laipiojant, lizdus tikrinant, žvejojant ar meistraujant pašiūres miške. Vaikiški žadimai, bet vis šis tas. Grįžus į namus, deja visa tai užsimiršdavo. Mirus seneliams į kaimą nebevykdavau, net menkiausi įgūdžiai dingo, bet tuomet draugas atrado Bear Grylls laidas ir labai susidomėjo išlikimu ir žygiais į gamtą. Taip, su jo iniciatyva, grįžau į jau kiek primirštą nuo vaikystės aplinką. Po to išsikraustęs iš Vilniaus į dabartinę gyvenamąją vietą ir atsidūręs kaimiškoje aplinkoje naturaliai vėl grįžau į gamtą

Pastaruosius pora metų vasaras leidžiu keliaudamas po Lietuvą dviračiais ar traukiniais ar dar kuo nors, su keletu draugų. Konkrečiai bushcraftas nėra mano hobis, man labiau patinka paprastesnis stovyklavimas, bet mėgstu išbandyti ir sužinoti ką nors naujo, bei naudingo ir turiu potraukį lįsti kuo giliau į mišką

šį puslapį atradau visai netyčia, per youtube, ir džiaugiuosi, nes yra įdomių skaitalų, ar nuorodų į juos