bushcraft.lt

Menas išgyventi gamtoje
Dabar yra 2025 Vas 07 06:09

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 63 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Prisistatymai
StandartinėParašytas: 2011 Gru 30 13:58 
Atsijungęs
Išgyvenimo gamtoje ekspertas
Vartotojo avataras

Sveiki! Esu Andžejus, man 24 metai. Gyvenau ir augau Vilniuje. Šiuo metu gyvenu Estijoje. Laisvalaikiu verčiu filmų ir filmukų subtitrus iš anglų ir rusų kalbų į lietuvių. Kolkas esu labiau teorinis bushcraft'eris :) bet atradus šį puslapį, bei forumą atradau ir daugybę bendraminčių. Tikiuosi dabar tik laiko klausimas kada teorija išsirutulios į praktiką.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Gru 30 23:25 
Atsijungęs
Buškrafto ekspertas

Sveki bendraminčiai,

Buvau praleides šią forumo skiltį, todėl dabar pat padėtį taisau.
Esu iš Kauno, man 36 metai, panašu kad esu vienas iš vyriausių forumo dalyvių :)
Dirbu savo UAB-e jau 14 metų kuris specelizuojasi lanksčių grindų dangų prekyboje ir dangų klojimo paslaugose. Sritis PVC, linoleumo, kiliminės dangos.
Esu čia kaip ir dauguma jūsų todėl kad atradau ramybę miške :) dažniausiai miškus "šukuoju" vienas, veikiausiai todėl kad mano aplinkoje neatsirado bendraminčių šiam pomėgiui. Todėl džiaugiuosi atsitiktinai aptikes šį tinklaraštį. Veikiausiai nėra nė dienos kad neperžvelgčiau forumo naujienų :) Taigi, gerų pokalbių, tikslinės informacijos ir iki susitikimų :)
Saulius

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Gru 31 00:34 
Atsijungęs
Pradedantysis stovyklautojas

prisistatysiu ir as.Gimes ir auges vilniuje.30 metu.vardas-Simas,pravarde-Semion.turizmu domiuosi nuo 13 metu.pradzia-dviraciu turizmas,zygiai 15-20 paru.siuo metu pesciuju turizmas,ypac ziemos metu.vasara,rudeni nardymas,tiksliau povandenine medziokle.paskutinius 7 metus domiuosi visureigiais.darbas-aukstalipys,inzinierius instaliuotojas.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Sau 08 22:56 
Atsijungęs
Buškrafto ekspertas
Vartotojo avataras

Tik dabar radau šitą temą, tad prisistatysiu trumpai:

Esu Donatas, iš Kaišiadorių rajono, nors dabar dažnai dėl studijų būnu Vilniuje. Man 24 metai. Šiuo metu LEU II k. mag. biologijos studijų programos studentas. Pagal specialybę esu biologas, pagal profesiją mokytojas.
Dėl savo tyrymų dažnai tenka būti gamtoje miškuose. Tyrinėju Lietuvos vabalus. Tad man buvimas gamtoje, ne tik puikus poilsis, bet ir tiesioginis darbas - tyrimai.

Visur mums bus ramu.
IŠ DZŪKŲ PARTIZANŲ HIMNO

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Sau 26 01:10 
Atsijungęs
Šviežias
Vartotojo avataras

Netikėtai atradau Jūsų internetinę svetainę ir nė negalvodamas nusprendžiau prisijungti į Jūsų gretas. Prieš pradėdamas rašyti klausimus ar komentarus forume pamaniau, jog pirmiausia reiktų prisistatyti ;)

Būsiu Tomas, man 22-eji metai. Esu Mažeikietis, tačiau kurį laiką gyvenu ir studijuoju pardavimų ir rinkodaros srityje (Danijoje).

Viskas prasidėjo nuo paauglystės laikų, kai naturaliai kilo noras būti gamtoje, organizuoti turistinius žygius ir pan. Visa tai peraugo į norą pamatyti ir platesnius vandenis. Šitaip susiorganizavau tokias gan trumpas, bet ekstremalias ir kupinas nuotykių keliones į kitas šalis, be tam tikrų tikslų. Gal vienintelis tikslas būdavo, daugiau laiko praleisti necivilizuotose vietose. Nuo pat mažens jaučiu didelį potraukį gamtai ir visa kas su ja susiįję. Noriu išbandyti save tokioje srityje kaip bushcrafting'as ir išmokti išgyvenimo subtilybių. Tikiuosi įsilieti palengva į Jūsų bendruomenę. Ačiū svetainės autoriams už idėtą darbą, kuriant bendruomenę :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Sau 26 10:42 
Atsijungęs
Buškrafteris
Vartotojo avataras

Sveiki... Esu Paulius man 26 metai. Augau kaime ir likau gyventi kaime. Dirbu VRM tarnautoju... Vaikas būdamas buvau labai išdykęs, tai su kaimynu bėgdavau pastoviai iš namų į gamta, nebuvo aplink mus tokiu vietų, gamtoje kur musų nebūtų buvę. Gal nuo to ir viskas prasidėjo... Paaugęs, tėvai (prašydavau pats) pastoviai siusdavo į sukarintas stovyklas gamtoje. Tai Karyba liko kraujyje. Vėliau išmėginau jėgas tarnaudamas Lietuvos Kariuomenėje. Bet pasirinkau kita specialybę, vis tiek likau tarnaut Valstybei... Deja mano žmona į gamta išvilioti niekaip nesisekė, tai, kad bučiau arčiau gamtos įstojau į medžiotojus. Pastoviai mačiau žmones, kaip jie elgesį nelaimės metu, tai pradėjau gilintis į išgyvenimo samprata. Ir netyčia radau šį puslapį. Labai patiko idėja ir linkiu bushraft toliau sėkmingai gyvuoti...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Sau 26 19:33 
Atsijungęs
Šviežias

Te bunie pagerbta jaunuomenė :P esu Ramūnas tikras ir visa širdimi Vilnietis man 42 metai diedukas šitame forume(pagal metus) Gamta visada žavėjo ir traukė,kuo daugiau joje praleidžiu laiko tuo sveikesnis pasijuntu.Bushcraftas buvo nežinomas man žodis-veiksmas tik ivirtes į šį forumą supratau jo reikšmę ir žavesį ;) Taigi laikas pradėti išgyventi, stovyklauti manau, kad moku. Tai tiek, bendruomenei daug išradingumo ir saugių išgyvenimų gamtos oazėje :clap:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Vas 02 22:08 
Atsijungęs
Pradedantysis stovyklautojas

Esu Andrius. 21 metai. Studentas. Gimęs, keletą metų augęs Lietuvos šiaurėje, netoli braliukų sienos, miestelyje pavadinimu Žagarė, bet didžiąją gyvenimo dalį praleidau sostinėje, tačiau dabar gyvenu Trakų rajone. Vasaras leisdavau kaime, o ten su būriu draugų sėsdavom ant dviračių ir išmaudavom kur akys mato. Taip dienos praslinkdavo po medžius laipiojant, lizdus tikrinant, žvejojant ar meistraujant pašiūres miške. Vaikiški žadimai, bet vis šis tas. Grįžus į namus, deja visa tai užsimiršdavo. Mirus seneliams į kaimą nebevykdavau, net menkiausi įgūdžiai dingo, bet tuomet draugas atrado Bear Grylls laidas ir labai susidomėjo išlikimu ir žygiais į gamtą. Taip, su jo iniciatyva, grįžau į jau kiek primirštą nuo vaikystės aplinką. Po to išsikraustęs iš Vilniaus į dabartinę gyvenamąją vietą ir atsidūręs kaimiškoje aplinkoje naturaliai vėl grįžau į gamtą :) Pastaruosius pora metų vasaras leidžiu keliaudamas po Lietuvą dviračiais ar traukiniais ar dar kuo nors, su keletu draugų. Konkrečiai bushcraftas nėra mano hobis, man labiau patinka paprastesnis stovyklavimas, bet mėgstu išbandyti ir sužinoti ką nors naujo, bei naudingo ir turiu potraukį lįsti kuo giliau į mišką :D šį puslapį atradau visai netyčia, per youtube, ir džiaugiuosi, nes yra įdomių skaitalų, ar nuorodų į juos :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Vas 03 15:45 
Atsijungęs
Patyręs Buškrafteris
Vartotojo avataras

Kilęs nuo šiaurės Lietuvos ir ilgai begyvenąs sostinėj. Mėgstu šian bei ten pakeliaut. Pasiblaškau savo malonumui, o kartais pakeliauju ir darbiniais reikalais (darbo dalis yra paieškoti naujų temų savo meno darbams) po keistas, atokias vietas. Mėgstu į rimtas keliones leistis vienas, nes moku susitarti su savimi, nes moku būti pats sau įdomus, moku stebėti ir nusistebėti viskuo, ką sutinku kely... Amžius 30. Svoris 88 kg. Skrendu greitai :lol:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Vas 05 18:09 
Atsijungęs
Šviežias

Sveiki,

Esu Deividas, Informatikas. Man 25. Šiuo metu dirbu Vilniuje, duomenų bazių programuotoju. Esu kiles iš kaimo, gamtos vaikis. Nuo pat mažens buvau turistas, vėliau Jūrų skautas. Taigi išgyvenime gamtoje su mažai civilizacijos esu tikrai ne naujokas. Jau kurį laiką gyvenu mieste, kur kelionėmis ir poilsiu gamtoje mažai kas domisi. Tad labai džiaugiuosi suradęs šią bendruomenę. :clap:

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 63 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: