Sveiki,
Mano vardas - Rokas. Man 20, antrus metus studijuoju Vilniuje teisę, o šiaip esu iš Žemaitijos, Telšių. Kelionės kažkur į gamtą, kur akys veda visada daugiau ar mažiau sukasi mano galvoje, o ypač šios mintys suaktyvėja, kai tenka dauuuuuug valandų praleisti prie "igyvenimo civilizacijoje", t.y. tesės knygų

Bushcraftu susidomėjau dar būdamas 12 klasėje, kai berods rugsėjo mėnesį pažiūrėjau "Atgal į gamtą". Tada kilo idėja po baigiamųjų egzaminų "išeiti į gamtą" pačiam

Iki toliai buvo tekę pabūti Slovakijos tatruose, Pranzūcijos, Austrijos alpėse, tačiau šį kartą nebenorėjau jokių grupių, vadovų ir milijono žmonių. Tada pradėjau domėtis, skaityti įvairius blog'us, žiūrėti youtube ir tt. kol galiausiai atėjo vasara, baigėsi mokslai ir ramiai susikrovęs didžiulę kuprinę anksti iš ryto iškeliavau/ištranzavau po Lietuvą. Iššūkiai užgrūdina, grįžau praktiškai kitas žmogus, kas labai atsiliepė ir paprastame gyvenime, supratau, ko esu vertas, pradėjau kitaip žiūrėti į mane supančius dalykus. Tikiu, kad daugelis pajutote kažką panašaus

Nuo to laiko, nusprendžiau leistis į tokias keliones per kiekvienas atostogas, praėjusią vasarą su draugu tranzais iš Telšių leidomės į Laplandiją

Dabar sėdėdamas savo ankštam bendrabučio kambarėly dažnai mintimis parkeliauju namo, atsidarau savo įrangos spintą, paimu batus, nupučiu dulkes, nuvalau, sutepu batų tepalu, tada paimu peilį, tvirtai suimu, pažiūriu kaip blizga geležtė ir tt...
Tai tiek, iki pasimatymo