bushcraft.lt

Menas išgyventi gamtoje
Dabar yra 2025 Vas 07 07:19

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 63 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Prisistatymai
StandartinėParašytas: 2011 Rgs 25 11:46 
Atsijungęs
Išgyvenimo gamtoje ekspertas
Vartotojo avataras

Sveiki, vardu Erikas. amzius - 31 m. megstu turistauti - tai savaime suprantama namie yra prisikaupe siokio tokio turistinio 'turto'. tokio zodzio kaip bushccraft'as ankciau ne nezinaojau. kazkaip pries geras 3-4 savaites netycia uzmaciau sia svetaine. patiko. ko pasekoje siandien prisiregistrafau siame forume.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Rgs 26 22:07 
Atsijungęs
Šviežias

Sveiki,

Mano vardas Jonas 28m, Jonaviškis, šiuo metu gyvenu UK.

Apie Bushcraft sužinojau ieškodamas informacijos apie išgyvenimą gamtoje. Pats esu tarnavęs 1999 - 2000 Panevėžio motorizuotam pėstininku batalione, ten esu susipažinęs su išgyvenimo technikom, teko varliu pavalgyti :) prie -30 Miškais pasiganyti, žodžiu turiu šiek tiek patirties tame reikale.. Daug kas yra pamiršta bet butų gerai prisiminti...

Labai nudžiugau pamatęs jog yra tokia bendruomene :) čia tikiuosi surasti bendraminčiu, draugu. :) Vyrai tikrai šaunuoliai, matosi deda daug pastangų, dirba gera darbą ir tikrai yra ko iš jų pasimokanti. Tad linkiu viso ko geriausio šitai komandai ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Rgs 27 13:51 
Atsijungęs
Buškrafteris

Sveiki,

mano vardas Darius, esu is Vilniaus. Dirbu kompiuteriu/elektronikos srityje. Apie bushcraft termina ir dalykus susijusius su juo daugiau suzinojau is draugu, nors turistauti ir leisti laika gamtoje su palapinemis nuo mazens paskatino tevai. Stengiuos tuo uzkresti ir aplinkinius, kas dar neuzsikretes. Po to kai draugai pasake jusu puslapio adresa, jis tikrinamas praktiskai reguliariai karts nuo karto randant laukiamu naujienu viena ar kita tema, geru pamoku, apzvalgu, kuriu kartais gal noretusi daugiau... Dziugu kad kolkas puslapio atnaujinimas naujais video gan daznas...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Rgs 27 17:46 
Atsijungęs
Šviežias
Vartotojo avataras

Sveiki,
Aš Mindaugas, man 22m., gyvenu Vilniuje ir studijuoju Kaune (energetikos fizika). Susidomėjau bushcraft'u prieš keletą mėnesių (sudomino tv laidos), tai patirtis gan menka.
Džiugu, kad forumo dalyvių skaičius sparčiai auga ir vis daugiau informacijos galima išpešti iš šio puslapio :) Labai patenkintas montuojamais filmukais (nepraleidau nė vieno) ir tikiuos, kad ateity čia pasireikš ir kiti asmenys. Taip kad dėkoju puslapio kūrėjams už galimybę mokytis iš Jūsų :clap: , bei pabendrauti su bendraminčiais, bushcraft'o ir gamtos megėjais ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Spa 03 12:00 
Atsijungęs
Šviežias

Sveiki,
Aš Pijus,man 21m.esu vilnietis , studijuoju muitinės veikla , dirbu visur,nuo krupjė iki vadybininko.
mėgstu visuomeninę veikla,esu Lietuvos Sakaliukų sąjungos narys-vadovas-organizatorius.
Apie bushcraft'us sužinojau iš 15min.lt video kaip iš telefono baterijos užkurt laužą, nustebino toks dalykas ,realiai noriu išmokt,sužinot daugiau apie bushcraft'tus.o kadangi esu gamtos vaikas,tai menas išgyventi gamtoje yra pats tas ko man reikia ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Spa 06 09:54 
Atsijungęs
Šviežias
Vartotojo avataras

Mano vardas Ignas, esu 24-ių, šiuo metu gyvenu Vilniuje, dirbu video montažistu bei (en-lt) vertėju.

Nuo mažens kone kasmet tėvukas pasiimdavo į turistinius žygius valtimis/plaustais po lietuvos ežerus ir upes. Gyvenimas gamtoje visad buvo artimas. Studijuodamas Anglijoje apturėjau keleta savarankiškų žygių, kur nė nežinodamas to termino, improvizuodamas mokiausi bushcrafto.
Vėliau, pastudijavęs Ray Mears knygą ir įkvėptas Les Stroud, porai metų iškūriau į keliones. Pusę metų keliavau Pietų Europoje, septynis mėnesius Indijoje ir Nepale - teko dar ne kartą pritaikyti žinias, ar kūrybiškumą, būnant su gamta.

Kelionėse naudojau savo pasiūtus turistinius hamakus. Kartą su vienu iš jų šiltai praleidau naktį prie -4 laipsnių C :) (dar nepamiršau kaip juos siūti - jei kam reiks, kreipkitės).

Džiaugiuosi, kad toks judėjimas prasidėjo ir Lietuvoje. Linkiu jam gyvybės, bet taip pat linkiu ir kūrybiškumo - kad 'krūmynų menas' nevirstų tiesiog sausu mokslu
:)

Iki,
Ignas

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Spa 08 23:16 
Atsijungęs
Šviežias

Sveiki.
Esu Taraila, vilnietis, man 28. Aš, Senovės baltų draugovės KARIONYS, Kunigas.
Mano duona- kalvystė, mano žinios- archeologija (nebagtas bakalauras).

Su bushcraft'u susidūriau prieš bemaž pusmetį- facebook'e. Apie tai anksčšiau nieko nebuvau girdėjęs, bet numaniau, kad turėtų būt tokių žmonių, kuriems rūpėtų išgyvenimo gamtoje ypatumai.
Mano draugovė užsiimam V-XIVa. baltų visapusiška rekonstrukcija- kovos, amatai, gyvensena, šventės ir žygiai. Žygius vykdom tik su vien atitinkamo laikmečio ekipuote ir tik keliais būtiniausiais šiuolaikiniais daiktais.
Vasarą žygių nevykdom,- ir laiko trūkumas ir beto labai jau per lengvos sąlygos. :)

Aš tikiuosi iš jūsų pasisemti ir patirties ir žinių. Taip pat, gal kokia nauda bus ir jums iš manęs.
Sėkmės visiems! :twisted:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Spa 10 18:28 
Atsijungęs
Šviežias

Sveiki,
mano vardas Tomas, gyvenu ir studijuoju Vilniuje, man 20m. Su bushcraftu susidūriau maždaug prieš pusantrų metų, nuo tada pradėjom karts nuo karto daryt žygius į miškus. Teko kelis kartus nakvot žiemą miške ir tai paliko labai didelį įspūdį. Tikiuosi per sąskrydį susipažint su kitais bushcrafteriais, pasidalint savo įspūdžiais ir patirtim :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Spa 12 11:43 
Atsijungęs
Bušmenas
Vartotojo avataras

Gavau nurodymą prisistatyt :D

Taigi esu Ignas, drąsiai galima vadinti ir Kyku, nes tokia pravardė prilipus nuo vaikystės ir jau seniai kaip antras vardas.
Amžiaus aš arti 30. Dirbu taip truputį prie buhalterijos. Pagal kilmę suvalkietis, gyvenu Kaune...

Hobių vergas :D
Amžinai kuo nors domiuosi. Pastaraisiais metais visureigiai, dviračiai, akvariumai, bushcraft ir kitokie turizmo reikalai, be jų dar yra koks 100 užmestų hobių, bei kokia 50 planuojamų ateityje ir keli visai švieži. Viskam ką noriu daryti ir išbandyti neužtenka nei laiko nei pinigų...

Kada susidomėjau buškraftu aš supratimo neturiu. Kiek save atsimenu, visada kur nors po miškus ir laukus šlitinėjau. Kartais šeip sau, kartais žvejybon... Yra šiokia tokia orientavimosi sporto patirtis.
Be kompaso ir žemėlapio miške pasiklystu per 5 minutes, todėl paprasta nei vieno nei kito neturiu :D
Esu padaręs iš plytos vazą :mrgreen:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Spa 12 13:17 
Atsijungęs
Šviežias

labas,
esu Martynas, man 24, užaugau ir gyvenu Vilniuje, pagal specialybę esu architektas, tačiau dirbu su animacija. Nuo pat mažens domėjausi kūryba/amatais, ir žmogaus galimybėmis kažką sukurti savo rankomis, tai greičiausiai ir atvedė prie bushcrafto. O pirmoji pažintis įvyko, dar senais laikais, kai Discovery, Ray Mears laidas pradėjo rodyti, nuo to laiko ir likau užsikabinęs.
Keliauju, važinėju dviračiu, domiuosi vandens turizmu.
p.s. dar labai mėgstu lietuviškus miškus ir gerą jazzą.
Tikiuosi turiningų pokalbių, naujos patirties bei gero laiko.

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 63 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: