Rimtiems vyrams rimti batai!
Parduodu Zamberlan gamiontojo 43 dydžio prižiūrėtus ir mėgstamiausius savo batus, vidpadžius keičiau reguleriai. Dėvėti apie tris sezonus, tačiau batai kvapo nemalonaus neturi. Poveikis batams minimalus priekis šiek tiek pasitrynes, tačiau foto blykstė labiau apšvietus nei ištiesų taip matosi natūroje. Dėvėjau tik mieste po miškus turiu kitus batus. Tikrai neparduočiau jei nebūčiau nusipirkes per mažus, pirkau vasarą su plonyte kojine ir tada jutau kad jie priglude gerokai, tačiau pardavėjas patikino kad prasitampys, neprasitampė nei trupučio, ilgai vargau žiemomis su šiltesne kojine nes nuolat spaudė. Rytais dar pakenčiama na o vakare koja išbringsta ir vargas tada. Žodžiu, membrana veikia stovis išties neblogas esu tikras kad damušimui dar porą sezonų minimum laikys. Batai gaminti Italijoje iš tikros odos ir su visais mielais niekučiais tokiais kaip kad hydro-block, Goretex membrana, vibram padu ir taip toliau, nuoroda tų pačių batų tik auliukas aukštesnis nei mano bet visi komponentai tie patys
http://www.zamberlan.com/catalog/index. ... 8&idcat=17 , tiesiog nerandu savo modelio. Pirkau Iš Armijos ir civiliai mokėjau šiek tiek per 540 lt. Noriu gauti pinigų 120 lt. Batai randasi Kaune. Jei ką domins klauskite.
P.s. Dėvėjau vasara, nebuvo karšta, žiemą rytais iki vakaro nebūdavo šalta (kol koja neišbringdavo ir nespausdavo) su jais buvau Suomijoje, basčiausi labiausiai atšiauriame Suomijos miestelyje, buvo užklupes šaltukas

- 36C kojų nenušalau

Važinėjau Haskių kinkiniais po miškus.
Saulius