_Vladas_ rašė:
Labiau nei įprastiniai "ciklopai" man patiko universalūs žibintuvėliai su šone įmontuotu šviesos šaltiniu. Jie praktiškesni, nes esant reikalui galima naudoti ir kaip paprastą žibintuvėlį ir tvirtinti prie kartu komplektuojamo galvos raiščio, kur lengvai ir patogiau reguliuojasi švietimas aukštyn-žemyn.
Aš naudoju Ultrafire UF-H2 (1xAA), bet yra ir kitokių modifikacijų, pritaikytų įvairiems elementams. Panašius modelius galima rasti ir kitų žibintuvėlių gamintojų asortimente.

Beje, šį žibintuvėlį galima tvirtinti ant savęs įvairiais būdais - kur tik rasit galimybę užkišti žibintuvėlio segtuką. Pvz. ant marškinių ar striukės išorinės kišenės, ant marškinėlių apykaklės, o kas nešioja kepurę su "snapeliu", tai šį žibintuvėlį galima segtuku tvirtinti ir prie snapelio (kaip ir bet kokį kitą nedidelį žibintuvėlį, kuris turi segtuką "iš viršaus į apačią") ar pavertus žemyn galvą - už galvaskarės ar kepurės be snapelio krašto. Be to, šis žibintuvėlis dangtelio dugne turi įmontuotą magnetą, tad žibintuvėlis "prilimpa" prie bet kokio geležinio paviršiaus.

Gavau šį žibintuvėlį, iš pirmo žvilgsnio labai šaunus, ir itin kokybiškai surinktas ultrafire produktas, prieš tai turėjau keletą ultrafire produktų, kokybė nebuvo bloga bet ir ne įpatinga, šio pranoksta lūkesčius, tikrai viskas idealiai sutampa, visos linijos idealios, ir atrodo labai tvirtai ir kokybiškai. Maniškio modelis tiesa sakant turi b raidyte, t.y. UF-H2b, ką tai reiškia dar neišsiaiškinau. Su prožėktoriumi gavau ir juostą ant galvos. Abu daiktai ir prožektorius ir juosta turi panašias pilkos, teflono(grafito) spalvos atspalvius ir puikiai derinasi tarp pusavi. Esu tikrai patenkintas (laimingas kaip rublis) ir rekomenduoju šį produktą. Šiandieną išbandžiau visokiariopai. Ir tikrai esu po kol kas patenkintas. Šis prožektorius pakeis iki šiol turėtą VARTA prožektorių

Be to labai įdomiai veikia rėžimų nustatymas, t.y. reikia paspaudus laikyti mygtuką ir tuo metu keičiasi šviesos intensyvumas, ties patikusiu intensyvumu atleisti mygtuką ir šviesa užsifiksuoja. Kitas rėžimas SOS mirksiukas.