Aš turiu jų quiltą "ROCK FRONT 350 Pro Ultralight down quilt" Toks pavasarinis rudeninis daiktas, vasarą man su juo karšta, nors būna naudoju.
Aplink +5 yra jo patogaus naudojimo riba normaliems žmonėms. Tai man tarp +15 ir+7 pats gazas.
Aš tai žinot... Pūkinės kojinės, pūkiniai kapišonai, žieminiai kilimėliai ... Nu šaltmirys aš

Tai sunku pagal mane spręst, bet su visais burtais prie +5 miegojau labai gerai gerai.
Spėju normalus žmogus iki minusinių tep labai nesuvargtų.
Mežiaga ok. Pasiuvimas geras. Pūkai nelenda. Išsipučia normaliu greičiu kaip ir turi būt. Medžiaga kažkiek atstumia drėgmę (su kondensatu tvarkosi ok).
Paklodės skyrius pagalvei mane biesina (prie quilto galima prisegt paklodę - yr užtrauktukai, vėsesniu metu naudojau), turi jie paprastesniems modeliams fainesnių paklodžių, tokių kur tik kišenė pagalvei, o ne atskira "atauga". Nukirpsiu aš jaučiu tą nesąmonę kada susinervinęs. Ai ir jei kas quiltą imsit, tai iškart tvirtinimo gumeles nusipirkit (naudojimui kaip quilkt ir underquilt hamakui yra atskiros gumelės).
Talkless- eini ir miegi. Nieko baisaus

Jei naudosi dabar užteks ir tokio kilimėlio hamake, nes jis daugiau nuo vėjo bus- naktim žemiau 12 nelabai krenta, tai termoizoliacijos bus pakankamai.
Dar labai vasariškos temparatūros

Aš paprastai su rūbais miegu, nors rekomenduojama tik su termoapatiniais.