Šį kartą Antanas kaip kulinarinė bushcraft’o siela parodys kaip išsikepti ant laužo stirnos koją, pats tokio tinginio kepsnio principas nereikalauja ypatingų kulinarinių žinių ar pačio kepsnio priežiūros. Šį kepimo būdą galima naudoti ir su kitokia mėsa (ar tai būtų kiauliena ar jautiena). Plačiau apie tai mūsų reportaže:
Paieška
Kategorijos
- Bear Grylls (7)
- Bushcraft (49)
- Būstas (12)
- Filmai (19)
- Foto (2)
- Gamtos gėrybės (16)
- Humoras (8)
- Įrankiai (82)
- Kelionės (6)
- Kuprinė (8)
- Maistas (60)
- Mazgai (10)
- Pasidaryk pats (65)
- Pranešimai (23)
- Rinkinys (52)
- Spauda/Knygos (2)
- Sveikata (4)
- Ugnis (53)
- Uncategorized (1)
- Video (87)
- Žvaigždės (5)
Priverte seiles teket upeliu 😀
aš ne į temą, bet noriu paklaust kur pirkai pirštines.
būtu gerai į meilą. dėkui.
jos dovanotos, tai nelabai ir aišku iš kur… Bet lyg tais iš žvejybos parduotuvės
Nuostabus mėsos skonis! (Visada)
sakot sotus riebalai ? gal aliejaus vietoj duonos ?