Tinginio kepsnys

Šį kartą Antanas kaip kulinarinė bushcraft’o siela parodys kaip išsikepti ant laužo stirnos koją, pats tokio tinginio kepsnio principas nereikalauja ypatingų kulinarinių žinių ar pačio kepsnio priežiūros. Šį kepimo būdą galima naudoti ir su kitokia mėsa (ar tai būtų kiauliena ar jautiena). Plačiau apie tai mūsų reportaže:

Facebook Twitter

Kategorijos: Maistas | Žymos: , , , , .

5 komentarai

  1. Rokas:

    Priverte seiles teket upeliu 😀

  2. w.:

    aš ne į temą, bet noriu paklaust kur pirkai pirštines.
    :) būtu gerai į meilą. dėkui.

  3. Arunas:

    Nuostabus mėsos skonis! (Visada)

  4. :):

    sakot sotus riebalai ? gal aliejaus vietoj duonos ? :)

Komentuoti: w. Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


*