Kebabas gamtoje

Jei nutiktų taip, kad gamtoje stovyklaudami turėsite daug mėsos, daug ją valgančių burnų, galima paruošti mėsą kiek netradiciniu (bet realiai tai gal net labai dažnai matomu ir sutinkamu, bet ne gamtoje) būdu:

Facebook Twitter

Kategorijos: Maistas, Ugnis | Žymos: , , .

6 komentarai

  1. vaidas:

    Antanai labai džiaugiuosi kad filmuku pradžioje visada pasakai “sveiki bičiuliai“ tai tapo tavo moto, tavo firminiu pasisveikinimu ,taip ir toliau .Tik viena pastabėlė filmuko gale kai jau Antanas dėjo kebaba i batona muzika buvo labai garsi.

  2. Rokas:

    Antanai,tavo reportazai labai liuks :)

  3. pelkiu senis:

    Kai kepami dideli nepjaustytos mėsos gabalai galima su peiliu juose padaryti keletą dūrių (3-4 cm gylio) ir ten įkišti česnako gabalėlį, o jei mėsa liesa tai ir lašinukų gabalėlių galima prikišti. Pabandykit , tikrai skanu !!!!

  4. Dratas:

    Patiko šis video apie buškraftinio kebabo gamybą lauksime daugiau video :)

  5. LG:

    Peili pasigalast reiktu… :)

Komentuoti: pelkiu senis Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


*